Ezekkel a kristályokkal magadhoz szólítod az angyalokat

nlc | 2022. Február 21.
Ismerd meg azt a három kristályt, aminek a rezgéseivel könnyedén kapcsolódhatsz az őrangyalodhoz, hogy megkapj az angyali világtól minden szükséges támogatást.

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, készek segíteni és vezetni minket. Persze időnként fel kell hívni a figyelmüket, és szólítani őket, hogy mielőbb segítségünkre siessenek. Inspirációt, útmutatást és támogatást adnak nekünk, és megvédenek minket a negatív energiáktól.
Ezeknek a kristályoknak a rezgései könnyen elérik az angyalokat, így anélkül is rád hangolódnak, hogy kérned kéne őket – egy finom, folytonos köteléket biztosítanak, aminek puszta megléte jó érzést, biztonságot ad. 

Fotó: Unsplash

Celesztit: kapcsolódj az őrangyalodhoz

A kristály tiszta energiája és az őrangyalod jelenléte oldja a stresszt és a szorongást. Segít átalakítani a negatív, nem kívánt érzelmeket és ragaszkodást, békét és derűt hozva. Az őrangyalod inspirál, hogyan alakítsd át ezeket az érzelmeket tiszta szeretetté, örömmé és együttérzéssé.

Zöld prehnit: a szeretet áramlásához

Gyengéd, tápláló energiája megnyitja a szívcsakrát, harmonizálja az érzelmeidet. Csillapítja a heves érzelmeket, szintén segít a negatív érzelmek elengedésében, átalakításában. Rafael arkangyalhoz enged közvetlen kapcsolódást, aki a szeretet energiájával gyógyít. Ez a kristály azoknak is elengedhetetlen, akik energiával vagy érintéssel gyógyítanak.

Szelenit: a tisztánlátás erejéhez

Aktiválja a koronacsakrádat, hogy minél közvetlenebbül kapcsolódj az angyali birodalomhoz. Magas rezgése megtisztítja az aurádat, védelmez, és lehetővé teszi, hogy minél tisztábban láss helyed, célod az életben, sorsod alakulását. A szelenitet használhatod a többi angyali kristály tisztítására, felerősítésére.

(via angelscrystals)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version