nlc.hu
Horoszkóp

9 üzenet a védőangyaloktól az újévre

Ezt üzenik az angyalok a 2022-es évre

Az univerzum segítő lényei, az angyalok csupa jót szeretnének neked. Arra buzdítanak, hogy tanulj a múlt hibáiból, de ne ragadj bennük: fejlődj és haladj az utadon.

A védőangyalok akkor lennének a legboldogabbak, ha nem volna mit tenniük. Persze nem azért, mert lusták! A végső céljuk az, hogy mi, emberek tudatosak, békések és bölcsek legyük. Ezáltal megszűnjön minden rossz, amitől folyton igyekeznek megmenteni, vagy némileg mentesíteni minket – amiért mindig velünk vannak. Addig is, fogadjuk meg az üzeneteiket, és igyekezzünk elérni a csodás, angyali világot.

angyal

Fotó: Unsplash

1. Engedd el a múltat

Semmi nem állandó, bizonyítja az is, ahogy elsuhant ez az év. Haladj te is, lépj tovább, ne félj a változástól. Ahhoz, hogy beengedd az újat, el kell búcsúzni mindentől, ami hátráltat.

2. Értékeld a kapcsolataidat

Elemezd, gondold át a körülötted lévő embereket. Aki fontos és fejlődtök egymás által, neki nagyobb helyet kell biztosítani az életedben. Aki mérgező, attól tudni kell megszabadulni, bármilyen nehéz.

3. Lépj a fejlődés útjára

Nem kapsz büntetést, ha nem teszed: a fájdalom nem célja az életnek. De az élet jutalmaz, ha mersz változtatni, újba kezdeni, tanulni. Keresd a lehetőségeket, ne a kifogásokat.

4. Ismerd meg magad

Mennyire vagy tisztában azzal, hogy ki vagy és mire vágysz? Legyél őszinte magaddal, és ne elégedj meg azzal, hogy közelebb kerülsz önmagadhoz. Ismerd meg magad teljesen, akkor vehet új irányt az életed.

5. Adj hálát

Örülj mindig annak, ami van. Köszönd meg a nehézségeket, és mindazt, amit elősegítettek. Tanulhatsz, fejlődhetsz általa – legyél hálás a jóért, negatív dolgokért egyaránt.

6. Legyél odaadó

Próbáld meg megérteni az embereket, legyél nyitott, így sokkal egyszerűbb lesz az elfogadás! Az empátia, az együttérzés a kulcs a tiszta szeretethez. Segíts önzetlenül, és bőségesen visszakapod.

7. Ne hagyd cserben a Földet

Lakóhelyed, a Föld is segítségért kiált. Legyél tudatos, próbáld minél inkább úgy élni az életed, hogy megvédd a környezetet. Egymásra utalt kapcsolat ez: a bolygóé és az embereké.

8. Tanulj önzetlenséget

Mindig saját magad élete az első, a szeretteid a legfontosabbak. De igyekezz azok felé irányítani a gondolataidat, akik valódi hiányt szenvednek, akik nem olyan szerencsések, mint te. Ha csak egy keveset is tudsz segíteni másoknak, jó szóval, tettel, anyagiakkal, tedd meg, nem fogod bánni.

9. Adj szeretetet

A szeretet a legerősebb ragasztóanyag a Földön és az univerzumban is. Végtelenül áll rendelkezésedre, bármikor, bárkinek adható. Ha adsz, mindig kapsz is. Ez az a gyógyító erő, amire az egész világnak a legnagyobb szüksége van.

(via angelsmessage)

Ezt olvastad már?

Ő a te saját védőangyalod

Ez is érdekelhet védőangyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top