nlc.hu
Horoszkóp

Ez az angyal irányítja az uralkodó bolygód sorsát

Ő a te saját védőangyalod

Számos angyal vigyáz ránk a mindennapok során. Mindnek megvan a szerepe: egyesek a hét napjaiért felelnek, ők tízen pedig az égitestek sorsáért is.

Ha még nem kerültél kapcsolatba az angyalokkal, érdemes először utánajárni, kik ők, és mit csinálnak. Más angyalokat érdemes hívni párkapcsolati gondok és szerelmi bánat idején. De éppen így megvan a hét mindegyik napjának a felelőse is. Az itt felsorakozó angyalok pedig az égitesteket uralják, és ezáltal vannak hatásra az egész univerzumra. Figyelj a jelekre, mert sokkal többször üzennek neked, mint sejtenéd.

védőangyal

Fotó: Unsplash

6. Jupiter

Őrzője: Zadkiel, az igazság angyala
november 22. – december 21.  
február 20. – március 20.
A Nyilas és Halak jegyek ura, a nagylelkűség, a barátság védőangyala. A bírák, ügyvédek és jogászok sorsát ügyeli, az ókori főisteneket is ő igazgatta: például Zeuszt, Amunt és Jupitert. Eleme a tűz, és igencsak kedvesek számára ez evilági élvezetek, úgy mint a szerencsejáték és a társas mulatságok.

7. Szaturnusz

Őrzője: Cassiel, a könnyek angyala
december 22. – január 20.
január 21. – február 19. 
Övé az élet szomorú és nehéz oldala. A magányosság, a hiány angyala, de közben a bölcsességé és az elfogadásé is. A Vízöntő csillagjegy tartozik hozzá, az idő és a kor istenei mellett. Ő ügyel az ősi dolgok földi maradványaiért, a földben lévő leletekért, ősi bölcseletekért. A dolgok avulása, az öregedés is hozzá tartozik.

8. Uránusz

Őrzője: Uriel, az Észak angyala
január 21. – február 19.
A Mérleg csillagjegy angyala, aki a szabadságért, hatékonyságért, az újító ötletekért felelős. Eleme a föld, hozzá kapcsolódnak a természet istenei, például Tor, a villámlás istene. Ő az egyik legerősebb arkangyal, úgy tartják, ő fogja ledönteni a pokol kapuit a végítélet eljövetelekor.

9. Neptunusz

Őrzője: Asariel, a víz angyala
február 20. – március 20.
A megérzések, a képzelet, a misztikum angyala, és a mindezekhez kapcsolódó Halak csillagjegyé is. Ha becsaptak, vagy csalódtál, hozzá fordulj, ő a tévedések angyala is. A víz elemhez kötődik, és annak istenségeihez: Neptunuszhoz és Poszeidónhoz.

10. Plútó

Őrzője: Azrael, a halál angyala
október 23. – november 21.
Félelmetesnek tűnhet, de az elmúlás az élet velejárója. A titokzatos Skorpió jegyet uralja. A jövendőmondás, a tisztánlátás angyala, aki számos csapást megjósolt már. Bár a halálért nem ő felel, kapcsolatban állt a halálhoz köthető istenekkel, többek közt Anubisszal, Ozirisszal, Hádésszal.

(via circleoflight)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top