Ez a víz jegyűek küldetése 2022-re

nlc | 2022. Február 28.
Még messzinek tűnik az év vége, pedig az idő repül. Ha te is egyike vagy a három víz elemű csillagjegynek, segítünk kitűzni a céljaidat.

Minden évnek lesz számodra egy fő küldetése, ami segíti megalapozni az életedet. Sokszor ezt csak utólag veszed észre, amikor összegezted az elmúlt 365 napot. Bár a szilveszter, majd a január eleje a legfőbb időszaka a nagy következtetéseknek, ne aggódj! Még most sem késő feleszmélni, és belevágni abba, ami egy jobb jövő felé visz.

Fotó: Unsplash

Rák: az öntudatosság éve

Mindennél fontosabb volt számodra, hogy jóban legyél mindenkivel, így rengeteg lenyelt béka után ideje a sarkadra állni. A harmónia és béke szép dolog, de minden félnek vannak igényei. Most vedd előre a saját igényeidet, és tartsd távol magad azoktól, akik kihasználnak, bántanak, vagy mérgezik az életedet. Hozzon a tavasz változást, kezdd a nagytakarítást emberi kapcsolatokkal!

Skorpió: az elengedés éve

Sok olyan dologhoz ragaszkodsz az életedben, amik csak hátráltatnak. Ezek közül a legmakacsabbak a meggyőződéseid, a véleményed. Az idei feladatod az, hogy nézd más szemmel a világot! Végül a te életed fog megváltozni, és mások véleménye rólad. Hozd előtérbe az elfogadó, mókás, játékos és könnyed énedet. Öröm és ragyogás kíséri az utadat, csodás élmények várnak rád.

Halak: a befejezések éve

Nehéz időszak áll mögötted, az elmúlt években elhagyott a hited, a kreativitásod is megkopott. Most mindez megerősödve tér vissza az életedbe, és végre a végére érhetsz sok megkezdett tervnek! Lesz olyan is, amit fel kell adnod, de ne aggódj: aminek az elmúlás volt a sorsa, az csupán a helyére kerül. Tanulj mindenből, és tegyél egy kicsivel több energiát mindenbe, ami befejezésre vár.

(via Awareness Act

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version