nlc.hu
Horoszkóp

Mérgező kapcsolat: mentsd meg, vagy menekülj!

Ez a 3 párkapcsolat most különösen mérgezővé válhat

Ha mindkét fél lusta ahhoz, hogy szóljon, vagy változtasson a neki nem tetsző dolgokért, az a kapcsolat előbb-utóbb mérgezővé válik. 

Gyakrabban előfordul, mint gondolnánk, hogy egy párkapcsolatban mindkét fél közönybe süpped. Nem szólnak egymásnak azért, ami zavarja őket, vagy ők maguk sem tesznek semmit azért, hogy a köztudottan zavaró szokásaikon változtassanak. Egy idő után ezek a bántó dolgok normálissá válnak, és a mérgező hangulat válik a kapcsolat alapjává.
Ha a három csillagjegy közé tartozol, január utolsó hetében a csillagok állása felerősíti ezt az állapotot. Rajtad múlik: szembenézel-e a problémákkal, vagy inkább a kényelmes megszokást választod?

pár pocsolyában

Meg lehet menteni ezt a kapcsolatot? / Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Rengeteget agyaltál a kapcsolaton, a változásokon – de a pároddal soha nem beszélted meg. Gondoltál rá, és úgy érezted, ennyi elég. Próbáltad szórakoztatóvá tenni a közös életet, ami szuper dolog, de tisztában vagy vele, hogy a probléma máshol van. Viszont most is csak őt hibáztatod azért, mert bezárkózott, pedig te sem nyíltál meg felé. Egyetlen dolog mentheti meg a helyzetet, a sok és teljesen őszinte kommunikáció.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nem vált valóra az álmod a társaddal, sőt, nem kellett sok idő hozzá, hogy megfáradt, idős házaspárként éljetek együtt. A megszokás és a közösen fizetett számlák összetartanak, de néhány jó pillanaton, és együtt elfogyasztott kellemes ebéden kívül semmi nem tart össze titeket. Valójában ezen kívül minden kellemetlen és az önsajnálatba visz. Most a Hold állása erre fog rávilágítani, és elég erőt érzel majd, hogy tovább lépj.

Bak (december 22. – január 19.)

Néha szinte fájdalmasan érnek a szavak, ahogy a legapróbb dolgokat is képes sértően hozzád vágni a párod. Még mindig hiszel a kapcsolatotokban, még mindig szereted, és próbálod benne megkeresni a jót. Bűntudatod van, amiért egyre gyakrabban gondolsz a szakításra, pedig egyre mélyebbre süllyedtek a mérgező játszmákban. Most még egy utolsó lehetőség érkezik: vagy együtt elhatározzátok, és megjavítjátok a kapcsolatot, vagy kiléptek, amíg lehet.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top