Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mérgezik a leginkább a baráti kapcsolataikat

Ezek a csillagjegyek nagyon barátságosak, nyíltak, kedvesek, miközben talán észre sem veszed, mennyire manipulálnak téged. A horoszkóp szerint ők a leghajlamosabbak a mérgező baráti kapcsolatokra...

Azért veszélyesek, mert nem is feltételezed róluk, mennyire mérgezőek lehetnek a baráti kapcsolataikban. Nagyon szeretetre méltók, szórakoztatóak, jó a társaságukban lenni, miközben úgy használnak ki téged, s úgy manipulálnak, hogy észre sem veszed. Talán csak akkor tűnik fel, mennyire nem igazi barátok, amikor késő.

Persze, nem mindenkire érvényesek a horoszkópban írtak, akik ezekben a csillagjegyekben születtek. Annyi viszont bizonyos, ők a leghajlamosabbak, hogy mérgezően viselkedjenek a barátokkal, de a párjukkal is.

1. Az Ikrek

Az Ikrek nagyon okos csillagjegy. S bizony hajlamos a finom manipulációra is. Olyan kedvesen teszi, hogy közben észre sem veszed, ezért a céljait rendre el is éri nálad. Hajlamos kihasználni a jóhiszeműségedet is. Igazság szerint nem akar rosszat neked, csak a saját érdekét nézi. S mivel kétarcúan viselkedik, az egyik percben ő az imádni való és figyelmes barát, a másikban meg nem nagyon tudod kiszámítani a cselekedeteit. Az ígéreteit sem mindig tartja be, s ha számonkéred rajta, könnyedén kimagyarázza magát.

4. Az Oroszlán

Az Oroszlán hihetetlenül karizmatikus, szórakoztató és melegszívű csillagjegy, akivel biztosan nagyon jól érzed magad. Ugyanakkor hajlamos lehet a narcisztikus és egoista viselkedésre is, aki valójában csak a saját érdekeit nézi. Nem számít, mit és hogyan gondolsz, elvárja, hogy felnézz rá, csodáld őt, a kritikádat meg tartsd meg magadnak. Csak dicsérheted, mert ha rosszat mondanál, úgy kikel magából, hogy a végén azt is megbánod, hogy egyáltalán szólni mertél mellette…

Ezek a csillagjegyek mérgezhetik a leginkább a baráti kapcsolataikat (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek mérgezhetik a leginkább a baráti kapcsolataikat (fotó: Getty)

3. A Mérleg

A Mérleg a legkedvesebb, legbájosabb típus a csillagjegyek között. Nagyon jó vele beszélgetni, egy idő után biztosan úgy érzed, neki bármit elmondhatsz. S épp ezt nem kéne, hiszen nemcsak kifecsegi a titkaidat, de hajlamos kihasználni a jóhiszeműségedet is. A bizalmadba férkőzve manipulál és mérgezi a kapcsolatotokat. Ha rájössz minderre, megsértődik, duzzog, hogy mégis hogyan feltételezed róla, hogy ártani akarna neked. Ilyenkor aztán jól elbizonytalanít, és még te érzed magad rosszul, mert vádaskodtál ellene.

2. A Halak

A Halak számára a barátságok nagyon sokat jelentenek. Róla nem is feltételezni, hogy hajlamos mérgezni a kapcsolatait. Nagyon empatikus, megértő, s mindig ott van, ha szükségét érzed. A probléma ott kezdődik, hogy nem érzi a határokat. Nem tehet róla, ilyen típus. Túlzottan is a szívére veszi és a magáénak érzi a problémáidat. Úgy gondolja, áldozatokat kell vállalnia érted, s neki kell megoldania mindazt, amivel te nem boldogulsz. Egy idő után kifejezetten terhes, hogy mindenbe beleavatkozik. Aztán megsértődik, ha megkéred, hogy ne tegye…

(via popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top