nlc.hu
Horoszkóp

Ne hagyd, hogy a negatív energiák romba döntsenek

Ha ezt a 3 jelet észleled, ideje változtatni az életeden!

Rengeteg negatív energia érkezik feléd, de a mindennapok során a többsége lepattan rólad. De eljöhet a pont, amikor csak komoly küzdelem árán szabadulhatsz meg tőlük.

A pozitív energia kiapadhatatlan forrás, de nem érkezik magától. Amikor az életed rendben van, egyensúlyban van a testi és lelki egészséged, a legtöbb káros hatás lepattan rólad. Úgy képzeld el ezt, mintha lenne egy lelki immunrendszered. Amíg a védőpajzs ép, a betegségek, vírusok, baktériumok nem jelenthetnek gondot a szervezet számára. De amint megreped, a káros energia megtalálja a rést, és megbetegít.

fohászkodó nő

Tedd meg az első lépést! / Fotó: Unsplash

Győzd le a negatív energiákat

Nagyon sokat tehetsz, hogy újrateremtsd a gyógyító harmóniát. Persze minél nagyobb a baj, annál többet kell foglalkoznod az egyensúly visszaállításával. De ha időben felfigyelsz a jelekre, lehet, hogy elég néhány kristály, vagy egy tisztító fürdőkúra, esetleg szent füstölők égetése, hogy megszabadulj mindattól az energiától, ami hátráltat.

1. Egyedüllétre vágysz

Egyre kevésbé vágysz emberek közé, úgy alakítod az életed, hogy egyedül lehessél. Kerülöd a zsúfolt helyeket, rendre lemondod a barátaiddal megbeszélt találkozókat. A telefont sincs kedved felvenni, csupán az életedhez és a munkádhoz szükséges minimális interakciókat tartod fent. Egyértelmű jele annak, hogy negatív energia kezd elhatalmasodni rajtad.

2. Szorongás fog el

Váratlanul szomorúság és szorongás tör rád. A legegyszerűbb feladatok is nehéznek tűnnek, és a napi rutinod sem megy olyan könnyedén, mint más napokon. Tudatosan küzdj ellene, mielőtt depresszióba esel! Tisztítsd meg a teret magad körül.

3. Elfogy az energiád

Ha valakivel mégis találkozol, érintkezel (még a legegyszerűbb helyzetben, egy vásárlás során is), úgy érzed, mintha hirtelen lemerült volna az elemed. Képtelen vagy arra koncentrálni, mit mond a másik, és nem észleled az érzelmeit sem. Összpontosíts, amikor ez történik, és vedd a figyelmeztetést: ideje magadra koncentrálni!

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet hori Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top