nlc.hu
Horoszkóp

Ők lesznek a legérzelmesebb holdjegyek hű társai

Ha a csillagjegyed nem hozta meg a szerelmet, a holdjegyben keresd!

Tudtad, hogy a Hold határozza meg leginkább az érzelmeidet? Azaz ha párkapcsolatra vágysz, ideje megtanulnod, mi a te holdjegyed, és kideríteni a randipartneredét is.

A csillagjegyetek szerint összeilletek, de mégsem mennek túl egyszerűen a dolgok… Máshogy fejezitek ki az érzelmeiteket, nem működik a kémia: lehet, hogy a holdjegyetek nem illik össze! A holdciklusok is hatással vannak az érzelmekre, de az is igen fontos a személyiség szempontjából, hogy születésed pillanatában milyen jegyben járt a Hold. Számold ki, és tudj meg róla többet.

szerelmesek mezőn

Fotó: Unsplash

Hold a Rákban

Teljes mértékben az érzelmeid vezetik az életedet, néha szinte nehezedre esik a valóságot nézni, két lábban a földön állva. Olyan párra van szükséged, aki ezt elfogadja, és a tiédhez hasonló az értékrendje.
A Bak holdjegy lehet ez a szerencsés, mindkettőtöknek fontos az érzelmi kapcsolat, a stabil és biztos családi háttér. Néha ugyan felkapja a vizet, vagy túl szigorú, de ezt mindig megbocsátod neki.

Hold a Skorpióban

Szenvedéllyel, intenzíven élsz, az érzelmek szinte szétfeszítenek. Ha társra vágysz, egy olyan melegszívű partner jöhet szóba, aki ettől elolvad, nem pedig elmenekül.
A Bika holdjeggyel ideális párkapcsolatot alakíthattok ki, ő az érzékiséget nagyra becsüli, de a hűség, biztonság is hasonlóképpen fontos számára. Nem hatnak rá a játszmáid, és nem fél a kitörő érzelmeidtől sem.

Hold a Halakban

A legromantikusabb vagy minden holdjegy közül. A szerelem éltet, a gyengéd érzelmek, és a gondoskodás. Olyan társ illik hozzád, akivel harmóniában, finoman tudsz együtt létezni.
Számodra is a Bika holdjegy a tökéletes, aki ezúttal a szépség, a melegség, a lágy érzékiség iránti vágyait élheti meg veled. Vele tartós érzelmekre számíthatsz, biztonságra, és az sem tántorítja el, ha néha magadba zárkózol.

(via BoldSky)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top