4 csillagjegy, akik kihozzák a Bak romantikus oldalát

nlc | 2022. Március 13.
A föld jegyű Bak stabilitást keres, és nem szívesen pazarolja az energiáját sekélyes kalandokra, vagy azokra, akik nem veszik őt komolyan. Ezek a csillagjegyek megadják neki.

Amikor a Bak (december 22. – január 19.) igazán érdeklődik valaki iránt, biztos, hogy hosszú távú kapcsolatot, biztonságot remél. A szerelmet keresi, és nem megy bele a felszínes játszmákba, ha úgy érzi, nem terem számára babér, inkább tovább áll, nem üldözi hosszasan az érzelmeivel azt, aki számára nem ér annyit.

Rád is vár valahol az igaz szerelem! / Fotó: Unsplash

Halak: a legjobbat hozza ki belőle

Ők ketten a legjobbat hozzák ki egymásból. Tisztelettel, megértéssel fordulnak egymás felé, és képesek együtt fejlődni. A Halak gyengédsége előcsalogatja a Bak érzelmes oldalát, és értékelni fogja a biztonságot, amit ő, az álmodozó, csak nehézségek árán képes megteremteni.

Bika: a legbiztosabb alap

Mindketten hasonló értékrenddel bírnak, fontos számukra a család, a biztonság és a kényelmes élet: maguk és szeretteik részére is. Hatalmas egyetértésben telik a kapcsolatuk, kiválóan megbeszélik a nézeteltéréseket. A Bika abban is segít a Baknak, hogy megnyíljon, és egyre könnyebben fejezze ki az érzelmeit.

Rák: az otthon melege

Mindketten család-központúak és meleg szívűek, és a Ráknak nem jelent gondot a háttérben gondoskodni, míg a határozott Bak teremti meg az anyagi feltételeket. Odaadó, megbízható társai egymásnak, a Bak mindig megnyugvást talál a Rák karjaiban. Példaértékű, harmonikus kapcsolat lehet az övék.

Szűz: egymásra hangolva

Két föld jegyű csillagjegy, akik a kezdetektől fogja jól megértik egymást. Hűséget és tartós szerelmet keresnek, kiegyensúlyozott, jól szervezett életet. Együtt képesek ezt megteremteni, támogatva egymást a közös és egyéni céljaikban. Tisztelik és szeretik egymást, minden nehézséget leküzdenek.

(via PinkVilla)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version