nlc.hu
Horoszkóp

A Bak mellett igazán kiteljesedhetsz

Ezekkel a férfiakkal igazán boldog lehetsz

Természetesen egyetlen is elég közülük, csak találd meg az igazit! De hármójuk közül egyik sem hagy cserben soha, ha a sorsotok összeforrt.

Milyen társra vágysz? Meg tudod fogalmazni, hogy mit jelent számodra az igazi párkapcsolat? Ők hárman egy-egy nagyon fontos értéket tartanak a legfontosabbnak, amire egy egész életet fel tudtok építeni. Legyél tisztában önmagad értékeivel, tartsd tiszteletben a kettőtök közti különbözőségeket, és gondosan figyelj a közös utatokra.

boldog szerelmespár

Fotó: Unsplash

Vízöntő – a legőszintébb társ

Először furcsa lehet, hogy valaki nem kertel, nem játszmázik, csak mindig megosztja veled, hogyan érez és mit gondol az adott pillanatban. Pontosan tudni fogod, mit várj el tőle az egyes helyzetekben, és hogyan viselkedj vele. Nem fog ferdíteni, soha nem csinál belőled bolondot, és nem beszéli ki a barátainak a kapcsolatotok intim részleteit. Nem ő a világ legromantikusabb fickója, de tiszta boldogságban élhetsz vele, és mindent meg tudtok beszélni – ami hatalmas kincs.

Nyilas – soha nem hagy cserben

Nehéz természete miatt számíthatsz néhány hullámvölgyre a kapcsolatban. Nehezen kötelezi el magát, de ha megtette: soha nem fog cserben hagyni. Ha szerelembe esik, nem fog belőled kiábrándulni. Nyugodtan csinálj viccet mindenből, még a gondokból is. A legfontosabb számára, hogy tudjatok együtt nevetni. Nem lesz rest gondoskodni róla, hogy mindig legyen derű a kapcsolatotokban. A Nyilas jegyű párod a legborúsabb időkben is támogatni fog, miközben te pedig mosolyogsz a világra.

Bak – nincsen akadály

Azt szeretné, hogy együtt és külön-külön is jobbak és erősebbek legyetek a kapcsolat által, az élet minden területén. Soha nem érzed magad mellette esetlennek, vagy tudatlannak, inkább kinyitja előtted a világot. Mellette fejlődhetsz, és megtanulhatsz egy csomó új dolgot – az életről és önmagadról is. Olyan stabil és felemelő párkapcsolatban lesz részed vele, hogy bármit is hoz nektek az élet, könnyedén veszitek majd az akadályokat, és juttok egyre előrébb.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top