nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legkevésbé romantikus csillagjegyek

A romantikát csak maszlagnak tartja ez a 3 csillagjegy

Naplemente, csillagfény, gyertyafényes vacsora? Ez a három csillagjegy csak fintorogni fog, ha előállsz a vágyaiddal.

Ismerünk néhány kifejezetten romantikus csillagjegyet. A csupa szív és érzékeny Rák, az álmodozó és művészi Halak nem bennük fogja megtalálni a romantikára vágyó társat. Ettől még működhet a kapcsolat, lángolhat a szerelem – de más tulajdonságuk lesz csábító.

férfi rózsacsokorral

Ilyet nem látsz tőlük… inkább vedd meg magadnak a virágot / Fotó: Unsplash

Ikrek: flört, szenvedély és hűvös megjegyzések

Kiválóan kommunikál, remekül csókol, csupa izgalom vele a randevú… de ha bármi csöpögősen romantikus pillanat közeleg, seperc alatt tönkrevágja. Minden érzelgőssé váló helyzetben van egy undok megjegyzése, vagy egy poénja, amivel azonnal visszaránt a földre – hiába szeretnél fölötte lebegni a szerelemtől. Az intimitást vele ne egy rózsabokor árnyékában keresd, nézd inkább a többi jó tulajdonságát.

Vízöntő: minden érzés elől menekül

Sajnos a saját érzéseivel is nehezen küzd meg, a felfokozott érzelmi állapotban vágyott romantikát egyszerűen nem is érti. A világ dolgai, az univerzum működése, és benne a saját céljai sokkal nagyobb izgalomban tartják, mint egy párkapcsolat szerelmes szépségei. Képes szeretni, remek társad lehet: de csak akkor, ha megvan a Vízöntőhöz való kézikönyved, amiben a romantika címszónál semmit nem találsz.

Kos: igyekszik, de mást képes adni

Megpróbálkozik időnként valamivel romantika gyanánt, de ezt is csak tudatosan, feladatszerűen teszi. Aztán persze jól felhúzza magát, ha nem egészen erre gondoltál. Ő egy energikus, törtető ember, akinek fontos a munkája, és elsőnek tekinti megteremteni a biztonságos hátteret. Fontos vagy neki te is és az egész család, de sajnos nem jut rátok kellő ideje. Néha lopj vele egy-egy „nem romantikus” vacsorányi időt, és élvezd, hogy nagyszerű szerető.

(via talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top