nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntővel a legbonyolultabb kapcsolat

Vízöntőt szeretőnek? Soha!

Intelligens, humoros és kedves személy. Mindig van benne valami különös egyediség és titokzatosság: ami miatt máson sem jár a fejed, csak meghódítani őt.

Szerelem lehet első látásra, hiszen a Vízöntő vonzó külsejű, és izgalmas kisugárzású. Mégis egy rejtély, ami arra buzdít: fejtsd meg a titkait! Lenyűgözően tájékozott, benne van minden kalandban, és ha eltöltöttél vele néhány órát, úgy érzed: a világ végére is elindulnál vele, most, azonnal! De hol van akkor a bökkenő?

szerelmespár hajón

Fotó: Unsplash

1. A szabadsága a legfontosabb

Nagyon nehéz kitapogatni, mikor sérted meg a személyes terét. Nagyon gyorsan intim közelségbe kerülsz hozzá, még lelkileg is. Ehhez képest pillanatokon belül úgy érzi, megfojtod őt: pedig semmit sem csináltál másképp… Bármilyen pozitív és örömteli, hamar úgy érzi, korlátozva van.

2. Kipletykálja a közös titkokat

Minden apró részletet tudni akar rólad, és mivel kellemes és okos társalgó, ki is szedi belőled, amit tudni akar. Viszont sajnos, nem ismer tapintatot. Ha egy jó sztorija van rólad, simán előadja a haveroknak, hogy feldobja a hangulatot. Nem téged akar bántani, csak nem érzi a határokat.

3. Végletekig makacs

Bármennyire imádod a különcségét, néha teherként nehezedik a kapcsolatra. Sok-sok furcsa dolga, nézete akad, amiben nem ismer kompromisszumot. Ha ő lakóhajón járná a világot veled, nincs más választásod, beleegyezel, vagy megszöksz. Körömszakadtáig ragaszkodik az elképzeléseihez.

4. A legbonyolultabb csillagjegy

Mélyen érez, de nem igazán tudja kimutatni feléd. Veled akar lenni, de a függetlensége az első helyen áll. Különc és fura – mégis imádni való. Soha nem unalmas, de cserébe el kell viselni a makacs, lázadó természetét. Képes érted áldozatokat hozni és ragaszkodni, de néha bizonytalan vagy, mit gondol, mit érez… Ő a legbonyolultabb jegy, de csak rajtad múlik, feladod-e vele, vagy meghódítod a világát.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top