nlc.hu
Horoszkóp

Burmai horoszkóp

Sárkány vagy tengerimalac? Tudd meg, milyen jegyben születtél a burmai horoszkóp szerint!

Hallottál már a burmai horoszkópról? Ha még nem, itt az alkalom, hogy megismerd!

A burmai horoszkópot, hagyományos nevén a Mahabote zodiákust szerzetesek dolgozták ki. Bár ez is állatövi jegyekből áll, azonban a legtöbb asztrológiai rendszertől eltérően ezeket nem a hónapok és azok napjai határozzák meg, hanem az, hogy a hét melyik napján születtél. (Ha nem tudod, ide kattintva pillanatok alatt kiderítheted.) A hét napjaihoz összesen nyolc állatövi jegy tartozik, ugyanis a szerdai napot kétfelé osztják. 

Sárkány szobor Mianmarban

(Fotó: Getty Images)

Hétfő: Tigris

Ha hétfőn születtél, a burmai horoszkóp szerint Tigris vagy. Akárcsak a nagymacska, te is okos vagy, gyorsan átlátod a helyzeteket, és nagyon odafigyelsz a részletekre. Szabálykövető vagy, azt azonban nem hagyod, hogy bárki is legyőzzön, hiszen a tápláléklánc csúcsán állsz. Lényegtelen ügyekre pedig egyszerűen nem érsz rá vesztegetni az idődet.

Kedd: Oroszlán

Ha kedden jöttél a világra, Oroszlán jegyű vagy. Vezetésre születtél és a végsőkig küzdesz mindenért, amiben hiszel. Méltóságteljes légkör vesz körül és mindenről van véleményed, amit szívesen, de akár még kéretlenül is elmondasz.

Szerda déli 12 óra előtt: Elefánt agyarral

Amennyiben szerdán déli 12 óra előtt születtél, a te csillagjegyed a burmai asztrológia szerint az Elefánt agyarral. Élénk, izgalmas, kissé vad és szeszélyes vagy. A feladataidat azonban komolyan veszed és ha munkáról van szó, mindig 100 százalékban odateszed magad.

Szerda déli 12 óra után: Elefánt agyar nélkül

Ha szerda délután vagy este születtél, agyar nélküli Elefánttal azonosít a Mahabote zodiákus. Introvertált személyiség vagy, aki nehezen enged magához közel másokat. Bizalmatlan és rendkívül körültekintő vagy, nem szívesen vállasz kockázatot. Szereted előre megtervezni, kiszámítani a dolgokat, majd ennek mentén megvalósítani.

Csütörtök: Patkány

Csütörtöki születésűként a burmai csillagjegyed Patkány. Intelligencia, valamint kitűnő alkalmazkodó- és problémamegoldó képesség jellemez. Mindemellett felettébb kitartó vagy és ha valamit a fejedbe veszel, addig küzdesz érte, míg el nem éred.

Péntek: Tengerimalac 

Ha pénteken jöttél a világra, a te jegyed a Tengerimalac. Ragaszkodó és empatikus természet vagy. A kreativitásod átlagon felüli, emellett könnyen és intenzíven vagy képes lelkesedni akár apróságokért is. Jellemző rád azonban a szétszórtság is.

Szombat: Sárkány

A szombat a Sárkány napja a burmai asztrológiában. Tüzes, spontán és szabad szellemű vagy,. Az önállóság számodra alapszükséglet, a másoktól való függést elviselhetetlennek érzed és a saját szabályaid szerint szeretsz játszani. Öntörvényűséged azonban elszigetelődéshez vezethet. 

Vasárnap: Garuda

Vasárnapi születésűként a burmai csillagjegyed a Garuda, mely a mitológiában egy sasfejű, embertestű, isteni teremtmény. Ha ebben a jegyben születtél, rendkívül önzetlen ember vagy. A kihívásoktól soha nem riadsz vissza, pozitív és motiváló vagy, mindezek miatt pedig sokan felnéznek rád, tisztelnek, szeretnek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top