nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem beszélnek az érzéseikről

4 csillagjegy, akik nem szívesen beszélnek az érzéseikről

Vannak, akik könnyedén, és vannak, akik nehezebben beszélnek érzéseikről. A következő négy csillagjegynek például ez nehézséget jelent.

Vannak, akik nehezen beszélnek érzéseikről, pedig kellene: amellett, hogy az érzelmek és érzések elrejtése komoly fizikai hatásokat idézhet elő, negatív hatással lehetnek a mentális egészségre is. Jó közérzet szempontjából kulcsfontosságú, hogy nyissunk, tanuljunk meg beszélni érzéseinkről, főleg, ha valami nagy tragédia ért minket.

Csillagjegyek, akik nem beszélnek az érzéseikről

Fotó: Getty Images

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők nem szeretnek senki érzéseivel foglalkozni, főleg nem a sajátjaikkal. Ha tudni szeretnéd, mit érez egy Vízöntő, ne várd el tőle, hogy szóban elmondja. Figyelj rá, hogy érzi magát és közelíts kellő tapintattal, megértéssel és türelemmel.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika megnyílik, ha úgy érzi, hogy megbízhat a másikban, de nem könnyű elnyerni a bizalmát. Inkább megtartják maguknak az érzelmeiket, amíg nem teljesen biztosak abban, hogy senki sem fogja az érzéseiket valamilyen módon felhasználni ellenük.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz is szívesebben tartja magában az érzelmeit, akkor beszél róla, ha már feltétlenül szükséges. Inkább saját maguk dolgozzák fel érzéseiket, mint hogy megragadják a lehetőséget, hogy elmondják valakinek, mi is a baj.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek hajlamosak hosszabb ideig palackba zárni érzéseiket, majd egyszer csak felrobbannak, sokszor a nem megfelelő módon. A Mérlegek rendkívül könnyedek tudnak lenni mindaddig, amíg az igazságérzetük fel nem borul. Ettől függetlenül mindennapi érzéseiket többnyire magukban tartják.

via

(Nyitókép: Getty Images/ Justin Case)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top