nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlánok rejtett ereje

Az Oroszlánok 4 rejtett ereje, amelyekről nem biztos, hogy tudtál

Az Oroszlán rendelkezik a Nap teremtő erejével, valamint erős elhatározással, hogy elviseljen minden bánatot.

Az Oroszlán csillagjegy szülötte nemcsak a saját életét, hanem a körülötte lévő világot is képes megváltoztatni.

Oroszlán csillagjegy rejtett tulajdonságai

Fotó: Getty Images

Szenvedélyesek

A Nap uralja az Oroszlán jegyet, uralkodó eleme a tűz, az Oroszlán pedig az állatöv szimbóluma. Mindkét szimbólum megmagyarázza az Oroszlán jellegzetes tulajdonságait. Az Oroszlánok, mint a lobogó tűz: forróak, szenvedélyesek és dinamikusak. Élvezik a lehetőséget, hogy megmutassák állandóan lüktető, befogadó személyiségüket.

Nemesek

Valami iránti erős szenvedély fájdalmat okozhat! Az Oroszlán a lélekjegy, és kitartóak és makacsok lehetnek, ha nagy ambíciókról van szó. Nemesek, mert tetteiket mindig becsülettel hajtják végre.

Mindig őszinték

Az Oroszlánnak nincs ideje vagy energiája titkos játékokra. Tudni akarják az igazságot ha és de nélkül. Ezt tartsd észben, mert ők azt részesítik előnyben, hogy őszintén kommunikálj velük minden frusztrációdról és/vagy aggodalmadról.

A humort vetik be az érzéseik kifejezésére

Néha az Oroszlánnak könnyebb humorral kifejeznie magát, és ebben nagyon jók. Tudják, hogyan kell meggyőzni másokat kellő humorral. Mesterek abban is, hogy humorérzéküket a kényelmetlen vagy kínos helyzetek enyhítésére használják.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Alice Adler)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top