nlc.hu
Horoszkóp

Gonosz csillagjegyek

4 csillagjegy, akik igazán gonoszak tudnak lenni egy párkapcsolatban

Vannak csillagjegyek, akik egy esetleges vita után tovább fortyognak, sőt, kifejezetten gonosz módon viselkednek.

Vannak csillagjegyek, akik a párjukkal való vita után is extragonosz módon viselkednek. Nézzük, kikről van szó.

Gonosz csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Ha a párjukkal való vitáról van szó, a Vízöntő hisz abban, hogy teret kell adni a szerelmének. Ez általában jó stratégia, de ha valamivel a párjuk megbántja a Vízöntőt, akkor felvesz egy nemtörődöm stílust, amit nagyon nehéz elviselni és nehéz is kiengesztelni.

Halak

A Halak rendkívül érzelmes és érzékeny lények. Mindig azon vannak, ha a partnerük a vita után elkényeztesse, megsimogassa, megérintse őket, mert sértve érzik magukat. Azt viszont nem látják be, hogy ők azok, akik sok esetben megbántják a párjukat, miközben ők vágynak engesztelő jó szóra. Ha a másik fél nem teszi félre saját sértettségét, és végül nem ő kér bocsánatot a Halak jegy szülöttjétől, akkor a csillagjegy szülöttje elég durva viselkedést is felvehet!

Skorpió

Amikor a Skorpió vitába keveredik, gyanakvó és birtokló természetét nehéz kielégíteni, főleg amiatt, hogy alig vagy egyáltalán nem bíznak partnerükben. Ezért hajlamosak kemény szavakat mondani, amelyekkel mélyen megbánthatják párjukat.

Szűz

A Szűznek elég kevés az egója, ezért hajlamosak jéghidegek lenni a párjukkal folytatott szóháború után. Utálják azt az érzést, hogy elveszíthetnek egy vitát. A Szüzek megértik ezt, de önértékelésük miatt egy ideig ők is felveszik a nemtörődöm stílust, hogy véletlenül se a párjuknak legyen igazuk. Gonosz húzás, igaz?

via

(Nyitókép: Getty Images/ SIphotography)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top