nlc.hu
Horoszkóp

Őrületbe kergetik egymást ezek a csillagjegyek

Ezek a csillagjegypárosok az őrületbe kergetik egymás

Vannak olyan csillagjegypárosok, akik nagy eséllyel nem jönnek ki jól egymással, sőt kifejezetten idegesítik egymást. És itt mindegy, hogy párkapcsolatról, barátságról, vagy munkakapcsolatról van szó. Mutatjuk, kik ők, és, hogy miért van ez.

A Kos és a Rák

A Rák egy lassabb, érzékenyebb, érzelmesebb csillagjegy. Ezzel szemben a Kos, gyors, dinamikus, türelmetlen és szókimondó. Nehezen tudja elviselni a Rák lassúságát, akár egy otthonról elindulós, vagy egy munkahelyi szituációban, és könnyen megbántja éles szavaival. A Rák pedig folyamatosan sürgetve és támadva érzi magát a Kos hevessége miatt. Nem igazán tudnak kompromisszumot kötni, mert egyikük sem képes kibújni a bőréből.

Csillagjegyek, akik kicsinálják egymást

(Fotó: Getty Images)

A Bika és a Vízöntő

A Bika egy hagyománytisztelő, kissé kényelmes csillagjegy, aki örül azoknak a dolgoknak, amiket már megszokott, nem szívesen változtat, szeret birtokolni, legyen szó akár tárgyakról, akár emberekről. A Vízöntő ezzel szemben igazi újító, és mindennél fontosabb neki a szabadsága. Úgy érzi, hogy a Bika vissza akarja őt fogni, csapdát akar neki állítani. A Bika pedig azt hiszi, hogy a Vízöntő direkt kigúnyolja őt és a szokásait, erőszakosan ki akarja rángatni a komfortzónájából.

A Szűz és a Halak

A Szűznek nagyon fontos a rendszer, a napirend, a célok kitűzése és a szabályok betartása, így tud hatékony lenni. A Halak ezzel szemben a „majd lesz valahogy” elv szerint él, és ez működik is neki, nem érti, hogy minek túl gondolni mindent, felesleges gátnak érzi az agyalást, a tervezgetést. A Szűz pedig úgy érzi, hogy semmibe lett véve a rendszere, és az a kemény munka is, amivel kidolgozta azt, ettől pedig frusztrált lesz.

(Nyitókép: Getty Images/ PixelsEffect)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top