nlc.hu
Horoszkóp

Baráti kapcsolatok átalakulása a Bika havában

3 csillagjegy, akiknek a baráti kapcsolatai átalakulnak a Bika havában

Ami egy barátságot erőssé tesz, az az idő.

Mivel a Bika az a bolygó, amely a gyakorlatiasságot és a hosszú távú eredményeket képviseli, a Hold a Bika jegyében a kozmikus égbolton vagy káros lehet a barátságokra, vagy megerősíti azokat.

Barátságok a Bika havában

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika havában próbára teszed egy barátodat, aki elbukik a vizsgádon. Rájössz, hogy egy számodra fontos dologban füllentett neked, és miután megtudod az igazságot, könnyen lehet, hogy az úgynevezett barátodra csak egykori barátként fogsz ezentúl tekinteni. Te megtudod az igazat, a másik félnek pedig nem lesz más választása csak elfogadni, hogy elvesztett téged, mint jó barátot.

Ikrek

Nagyon számítasz a barátaidra, hogy mindig ott lesznek neked, őszintén és igaz módon. Egy a lényeg; akkora jelentőséget tulajdonítottál bizonyos barátaidnak, hogy amikor csak kicsit is elfordulnak tőled, máris halottnak tekinted őket.

Bak

Amikor a Hold a Bika havában van, a szokásosnál kicsit idegesebbnek érzed magad, bizonyos dolgok az idegeidre mennek. Azt fogod tapasztalni ebben az időszakban, hogy nincs türelmed azokhoz a barátaidhoz, akik boldogok, derűsek és tele vannak szerelemmel. Ha nem teszik jobbá az életedet, akkor miért vannak jelen az életedben? – gondolod te. A barátok azok, akikbe időt fektetsz, de most nem. Nem a Bika havában.

via

(Nyitókép: Getty Images/Hinterhaus Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top