nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmes csillagjegyek viselkedése

Ezekkel a csillagjegyekkel egyszerűen nem lehet bírni, ha szerelmesek

A következő csillagjegyekkel egyáltalán nem egyszerű az élet, ha épp szerelmesek.

A következő csillagjegyekkel nem egyszerű, ha épp szerelmesek:

Szerelmes csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek nagyon sokat beszélnek, és gyakran elfelejtenek odafigyelni arra, amit társuk mondani akar, ez pedig rossz kommunikációhoz és sikertelen kapcsolathoz vezet egy idő után. Az Ikrek gyakran elvesznek a saját gondolataikban, vagy nagyon görcsösen kiállnak a maguk igaza mellett, így nehéz megbirkózni velük, ha kommunikációról van szó. Természetükből fakad, hogy mondanak valamit, és ennek éppen az ellenkezőjét teszik.

Bika

Csakúgy, mint az Ikrek, nagyon megerőltető egy Bikába szerelmesnek lenni, mivel rendkívül makacs természetűek. A Bika egyáltalán nem megalkuvó természetű. Ráadásul soha senkivel nem értenek egyet, amit aztán viták sora követ egy kapcsolatban, amiből aztán egy idő után kilépnek. 

Vízöntő

A Vízöntőkből hiányzik az együttérzés, és ezért nehéz feladat elmondani nekik, mit is érzünk. Sőt, ami még problémásabb, hogy nem mondják ki nyíltan, mi zajlik a fejükben vagy a szívükben, ami megnehezíti velük a szerelmi kapcsolatot.

Skorpió

A Skorpiók kissé dominánsak és intenzívek tudnak lenni, ha szerelemről van szó. Gyakran féltékenyek és megsértődnek, mert túlságosan szerelmesek. Emellett titkolóznak, és nem adják ki az érzéseiket sem, így egy szerelmes Skorpióval sem egyszerű az élet.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek az első randin Megnézem

(Nyitókép: Getty Images/Flashpop)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top