nlc.hu
Horoszkóp

Párok, akinek ugyanaz a csillagjegyük

Így jönnek ki egymással a párok, ha ugyanaz a csillagjegyük

Ti hogy vagytok ezzel?

Kos

Két Kos esetében egészen biztosan egy nagyon szenvedélyes kapcsolatról van szó. Mivel két erősen temperamentumos emberről beszélünk, a vitáik könnyen elfajulhatnak, és előfordulhat, hogy előjön a „két dudás nem fér meg egy csárdában” effektus.

Bika

A Bikák élete együtt valószínűleg igazi dolce vita, hiszen mindketten imádják az élvezeteket. Ami problémát jelenthet, hogy egy kicsit lassúak és birtoklóak is. És mivel mindketten ilyenek, nincs, ami kizökkentés őket ebből az állapotból.

Ikrek

Az Ikrek-Ikrek páros rengeteget beszél és mindketten nagyon kíváncsiak, valamint igénylik a másik figyelmét. A kérdés, hogy hosszú távon képesek-e egymásra is odafigyelni, vagy túlságosan csapongóvá vállnak?

 Csillagjegyek és párkapcsolataik

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rákok tele vannak érzelmekkel és azzal a vággyal, hogy törődjenek a másikkal, így jól megértik egymást. Ami veszélyt jelenthet, hogy konfliktus esetén mindketten hajlamosak a bezárkózásra és a sérelmeik dédelgetésére, így nem tudni, hogy mikor és hogyan fognak kibékülni.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon tudnak szeretni és nagyon karizmatikus a megjelenésük, így ütős párost alkothatnak. Viszont szeretnek uralkodni is és mindig a középpontban lenni, így félő, hogy versengés alakul ki kettőjük között.

Szűz

A Szüzek mindig a rendszerre és a rendezettségre törekszenek, nagyon támogató lehet, hogy ebben jól megértik egymást. Ám ha mindezt tovább erősítik egymásban, a dolog már mániává fajulhat, ami nem biztos, hogy jó.

Mérleg

Két Mérleg kapcsolata igazán harmonikus lehet, hiszen mindkettőjük számára ez a legfontosabb. Ami nehéz lehet, hogy nehezen döntenek, és nem szeretnek konfrontálódni, így azokban a helyzetekben, amikor erre lenne szükség, nem tudnak segíteni egymásnak.

Skorpió

A Skorpiók nagyon végletesek, megélik a poklot majd az édent is, jó, ha ebben megértik egymást és az ágyban is remek partnerek lehetnek. Viszont nagyon sértődékenyek és bosszúállóak, így vérre menő harcokra lehet számítani kettőjük között.

Nyilas

A Nyilas maga az optimizmus és a lelkesedés, ha pedig ketten vannak, még tovább erősíthetik egymásban mindezt, ezen kívül mély filozofikus beszélgetéseik és világmegváltó terveik is lesznek, azt azért meg kell majd vizsgálni, hogy ezek mennyire reálisak.

Bak

A Bakok a megtestesült stratégák, kitartásuknak és elkötelezettségüknek nincs párja, így remek párost alkothatnak, ha közösek a céljaik. Arra azért vigyázni kell, hogy lazítsanak is néha, ne vigyék túlzásba a munkát, mert hajlamosak rá.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon függetlenek és szabadok, ebben jól megértik egymást és egészen biztos, hogy a polgárpukkasztásban is partnerek. A kérdés az, hogy rá bírják-e venni egymást és magukat, hogy elköteleződjenek egymás mellett.

Halak

A Halak a legszeretetteljesebb, legáramlóbb csillagjegy, aki szinte egyé válik a másikkal. Így két Halak csodálatos szerelemben forrhat össze. A nehézség az lehet, hogy nem erősségük a gyakorlatiasság és ketten még inkább eltávolodhatnak a racionalitástól.

(Nyitókép: Tomekbudujedomek/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top