nlc.hu
Horoszkóp

Nem fizetős csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek sosem fizetnek az első randin

A következő csillagjegyek nem nagyon szeretnek fizetni az első randin.

A pénzügyi dolgok mindig kényes kérdések. A következő csillagjegyek kifejezetten utálnak fizetni az első randin, erre jobb, ha felkészülsz!

Első randin nem fizetős csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

Vannak, akik minden vásárlás alkalmával élvezik, hogy alkudozhatnak. Valójában a Bakok akkor a legboldogabbak, ha kedvezményeket kapnak vagy éppen nem kell fizetniük egy szolgáltatásért. Ez a szokás különösen bosszantó lehet egy randin, amikor a Bakok nem hajlandóak fizetni a vacsoráért, és abban reménykedik, kiválasztottjuk majd állja a teljes számlát.

Mérleg

A Mérleg nők nagyon finomak és nőiesek, és bár ez az energia nagyra értékelik egy kapcsolatban, az első randin ki kell állniuk az egyenlőség mellett, és elő kell halászniuk a pénztárcájukat, hogy kifizessék a részüket. Ettől függetlenül szeretik elcsábítani a partnerük azzal a nem titkolt céllal, hogy majd fizet helyettük.

Nyilas

Legyen szó Nyilas férfiakról vagy nőkről, akiket ez a csillagjegy ural, örülnek, ha partnerük fizet. Egyes Nyilasok még odáig is eljutnak, hogy a legkülönfélébb ételeket és a legfinomabb borokat rendelik, amikor biztosak abban, nem ők fizetnek! Nem túl szép dolog….

via

(Nyitókép: Johner Images/ Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top