nlc.hu
Horoszkóp

Fülletnő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek gond nélkül füllentenek egy kis megértésért cserébe

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy jobb színben tüntessék fel magukat.

A következő csillagjegyek annak érdekében, hogy jobb színben tüntessék fel magukat, hogy szimpátiát váltsanak ki másokból szemrebbenés nélkül képesek a füllentésre.

Füllentő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szüzek utálják, ha nem érzik magukat hatékonynak. Ha képtelenek befejezni feladataikat, könnyedén füllentenek, hogy szimpátiát nyerjenek. A kis hazugságoktól elkezdve egészen a mások hibáztatásig mindenáron megvédik az imázsukat.

Bak

A Bakok legtöbbször szelíd lények, de nem bírják elviselni, ha tévednek egy vitában vagy konfrontációban. Ha úgy látják, vesztésre állnak, akkor kiforgatják a tényeket, hogy hasznukra váljanak, csak hogy ne veszítsék el tekintélyüket. Ez azonban egy rossz szokás, amely kicsúszik az irányítás alól.

Ikrek

Az Ikrek ingatag lények, akik szeretnek mindenki figyelmének középpontjában lenni. Bár ezt csak a szüleikkel vagy házastársukkal teszik meg. Bármit megtesznek egy kis extra kényeztetésért, legyen szó akár hazugságról is. Szeretik, ha együttéreznek velük, hogy az emberek segítsenek nekik, és elkényeztessék őket.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik igazi harcosok Megnézem

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Peter Dazeley)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top