nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a változás

Csillagjegyek, akik senki kedvéért nem változtatnak az életükön

Legyen szó szobatársról, üzlettársról vagy házastársról, ez a 3 csillagjegy senki kedvéért sem változtatná meg az életét.

Ez a három csillagjegy senki kedvéért sem változtat az életén. Nekik a legfontosabb a saját szabadságuk és függetlenségük.

Csillagjegyek, akik senki kedvéért nem változtatnak

Fotó: Getty Images

Kos

A Kosok függetlenek, és meg akarják őrizni akkor is, amikor kapcsolatba lépnek. Ennélfogva rugalmatlannak tűnhetnek, mivel pontosan úgy akarják élni az életük, ahogyan egyedülállóként tették. Legyen szó egy közös szekrényről vagy a számlák megosztásáról, a Kosok komolyan küszködnek, ha szobatársakról vagy akár szerelemről van szó.

Oroszlán

Az időbeosztás az élet fontos aspektusa, de Oroszlán ezt nem fogja fel. Ők a saját elméjükben minden szituáció hősei, és nem hajlandók főnökeik, feleségük vagy akár szüleik akaratának eleget tenni. Makacs hozzáállásuk gyakran hátrányosnak bizonyul a munkahelyen és a párkapcsolatban egyaránt.

Nyilas

Egyes állatövi jegyek határozottabbak, és nem szeretnek letérni a választott útról. Legyen szó új szerelemről vagy akár barátságról. A Nyilasok egy ideális világot keresnek, ahol partnerük minden kompromisszumot megtesz, ami egy kapcsolat kiépítéséhez szükséges, hogy továbbra is úgy tudjanak működni, ahogy eddig is.

via

(Nyitókép:  Westend61/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top