nlc.hu
Horoszkóp

Mérgező kapcsolatok

3 csillagjegy, aki mérgezőnek találja szerelmi és baráti kapcsolatait ezekben a napokban

A következő napokban ezek a csillagjegyek inkább érzik megterhelőnek baráti- és szerelmi kapcsolataikat, mint támogatónak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ma úgy érezheted, elakarsz menekülni szerelmi kapcsolatodból, mert bármennyire is próbáltad elfogadni őt, egyszerűen elfogyott a türelmed, és idegesítenek a szokásai. Valami olyan aljas dolgot fedeztél fel abban a személyben, akire oly sok időt szántál azzal, hogy szeretted és tisztelted, hogy teljesen megváltozik a véleményed az adott személyről. Mérgezőnek tartod ezt a személyt, láss tisztán: nem kell megpróbálnod megjavítani valamit, ami reménytelenül beszennyeződött. Csalódtál, és bármennyire is nehéz, lépj tovább.

Csillagjegyek, akiknek a következő napokban terhes lesz a baráti kapcsolat

Fotó: Getty Images

Skorpió (október 23. – november 21.)

Semmi sem idegesít fel jobban, mint az a tudat, hogy hibáztál, és amikor a Hold a Rákban van, akkor  rájössz, hogy a kapcsolatoddal is nagy hibát követtél el.  Kezd kevésbé érdekelni az a személy, akivel együtt vagy, és picit tanácstalan vagy, mitévő légy. Koncentrálj, és elkezd világossá válni, hogy egyre inkább arra törekszel, megszabadulj attól a mérgező dologtól, ami együtt tartott benneteket. Ettől függetlenül nem biztos, hogy sikerül megmenteni a kapcsolatotokat.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Rájössz, hogy a játék ezen pontján te is ugyanúgy részese vagy a problémának, mint a partnered. Ez a kapcsolat komoly segítségre szorul, és mindketten azon a fordulóponton vagytok, hogy vagy még küzdötök egy picit ezért a kapcsolatért vagy elengeditek egymás kezét. A szerelmes szavak üres egysorosokká váltak, amelyek arra vannak, hogy megnyugtassák azt, akinek mondjátok. A „szeretlek” most csak egy eldobott kifejezés, senki nem hisz benne és nem is törődik vele.

(Nyitókép: courtneyk/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top