nlc.hu
Horoszkóp

Retrográd Merkúr súlya

Csillagjegyek, akik meg sem érzik a retrográd Merkúr súlyát

Van akikre komolyan hat, de van, akik észre sem fogják venni a Merkúr hátrálását.

Május 10. – Június 03. között a Merkúr hátráló mozgást folytat. Ennek bizonyos csillagjegyekre komoly hatása lesz: nehéz lesz a jelen pillanatot megélni, mert folyamatosan a múlton rágódhatsz. De vannak csillagjegyek, akikre nem sokat hat a jelenség.

Merkúr hátrálása

Fotó: Getty Images

Kos: Ne felejtsd el kimondani, amit gondolsz

Ez a közelgő retrográd nem okoz nagy problémát a Kos háza táján, de azért néhány kínos eszmecseréhez vezethet. Elengedhetetlen ebben az időszakban, hogy gondolkodj, mielőtt megszólalsz! A szavaknak súlya van, amit mondasz, azt vedd is komolyan, mielőtt valakinek nagyon belegyalogolsz a lelkivilágába.

Rák: Fedezd fel belső világod, és engedd el az elfojtott érzelmeket

Lehet, hogy a szokásosnál is álmodozóbbnak és visszahúzódóbbnak érzed magad ebben a retrográdban. Ez az időszak a mélyen lapuló titkokra is fényt deríthet, feltárhatja a társadalmi körödben fennálló feszültségeket. Ez akár arra is ösztönözhet, hogy újra csatlakozz egy régebbi baráti társasághoz.

Mérleg: Kövesd belső iránytűdet, függetlenül attól, hova visz

Ez a közelgő retrográd hosszú és kiszámíthatatlan utazásnak tűnhet. A kalandok és bölcsesség kilencedik házából indulva megvan az esélye, hogy letérj a járt utadról. Fogadd el a spontán változásokat. Ez arra ösztönözhet, hogy új határokat állíts az életedben.

via

(Nyitókép: alxpin/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top