nlc.hu
Horoszkóp

Péntek 13. 2022-ben

3 csillagjegy, akiknek szerencsét hoz a péntek 13.

A következő csillagjegyek szerencsés napra ébrednek ma!

Ebben az évben bármennyire is furcsa, csak egyszer van péntek 13., méghozzá ma. Sokan balszerencsét várnak a naptól, de ez a 3 csillagjegy például különösen szerencsés lesz ma.

Péntek 13: ezekenek a csillagjegyeknek szerencsés

Fotó: Getty Images

Kos

A szerencsebolygó, a Jupiter május 10. és október 28. között tartózkodik a Kosban – ilyesmi csak tizenkét évenként fordul elő, ki kell használni ezt a nagyszerű időszakot. A mai napot különösképp, mert igazán jó dolgok történhetnek veled, csak figyelj a jelekre!

Szűz

Nem kell nagy dolgokra gondolni, de ma előnyös szerződéseket írhatsz alá, szuper üzletet köthetsz. Amit ma sikerült munkafronton megvalósítani, az jövedelmező lesz a következő hónapokban. 

Skorpió

Ha még szingli vagy, akkor van egy remek hírünk: a mai nap betoppanhat életed szerelme. Használd, ebben a Vénusz és a Jupiter is támogat majd. Ha párkapcsolatban élsz, házas vagy, akkor a mai nappal megerősítitek a kettőtök között lévő köteléket. Olyan felhőtlen napot töltötök együtt, ami már nagyon régen volt.

 

(Nyitókép: Getty Images/Jacobs Stock Photography Ltd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top