nlc.hu
Horoszkóp

Megbizhatatlan csillagjegy

Ezekben a csillagjegyekben lehetetlenség megbízni

Készülj fel, nem nagyon számíthatsz rájuk.

Az asztrológia segítségével könnyen kideríthető, melyik az állatöv három legmegbízhatatlanabb jegye. Velük ne oszd meg a legféltettebb titkaid!

Megbízhatatlan csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos sikerre vágyó, versenyző személyiség, és vele kapcsolatban számolni kell, mivel nem példa nélküli, hogy félreteszi a barátságot, vagy átlép mások felett, ha célja útjában állnak. Egyszerűen ilyen a természete, a saját érdekeit helyezi előre, ezért sem szabad túl sok vagy fontos titkot rábízni, mert kiadja, ha megéri neki.

Ikrek

Mindig készen áll egy kellemes beszélgetésre, amibe sokszor úgy belelendül, hogy olyat is kikotyog, amit nem kellene. De alapból nem könnyű komolyan venni egy olyan kettős csillagjegyet, aki néha naponta változtatja az arcát.

Nyilas

Hajlamos többet ígérni annál, mint amennyit adni tud. Különben is, valamiért szeret ígérgetni, de utána sorra elfelejti azt, mit ajánlott. Nála első a szórakozás, a kaland, a saját jóléte és kényelme, emiatt fordul elő gyakran, hogy megfeledkezik másokról. A saját kényelme érdekében pedig mindent megtesz, szóval ha a helyzet úgy hozza, a Nyilas is könnyedén megosztja mások bizalmas titkait.

via

(Nyitókép: Getty Images/Image Source)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top