nlc.hu
Horoszkóp

Legkedveltebb csillagjegyek

Ezek a legkedveltebb csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyek mindenki szereti, hiszen kedvesek, nyitottak és segítőkészek.

Ezek az állatövi jegyek általában népszerűbbek, kedveltebbek, népszerűbbek a többiekhez képest, nem csoda, hogy mindenki imádja őket.

Népszerű csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei rendkívül magabiztosak, nyitottak, jószívűek, valamint segítőkészek.  A szeretetet, amit kapnak, azt sokszorosan adják vissza. Mindig ők a társaság központja, amit nagyon élveznek, de azok is, akik körülöttük vannak. Sokan felnéznek rájuk, miközben azt gondolják: bárcsak én is ilyen lehetnék egy kicsit.

Nyilas

A Nyilas extrovertált és vicces, akinek ezenkívül van egy pörgős, szenvedélyes, szórakoztató személyisége. Jóformán mindig jókedve van, fantasztikus a humora, nagyon szeretetreméltó és barátságos a környezetével. Annyi biztos, a Nyilas mellett nem lehet unatkozni.

Halak

Egy Halak bárkiért bármit megtenne. Önzetlen, ami nagyon népszerűvé teszi a családja, baráti társasága körében. Lehetetlenség nem szeretni valaki olyat, aki az ember veséjébe lát, ebből kifolyólag úgy segít másoknak, mint senki más. Ráadásul képes végtelen türelemmel és szeretettel támogatni, motiválni azt, akinek szüksége van rá.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Kiyoshi Hijiki)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top