nlc.hu
Horoszkóp

Szakítás és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon hirtelen szakítanak

Ezeknek a csillagjegyeknek egyáltalán nem okoz gondot a szakítás!

A következő csillagjegyek a párkapcsolati köteléket minden gond nélkül, egyik pillanatról a másikra felrúghatják.

Csillagjegyek és a szakítás

Nyitókép: Getty Images

Ikrek

Vannak olyan emberek, akik szeretik azt a védelmet és biztonságot, amit a kapcsolatuk ad. Céljuk, hogy társuk mellett öregedjenek meg. Az Ikrek jegyűek azonban, ha partnerüknél izgalmasabb társat találnak, akkor képesek minden addigit felrúgni.

Rák

A jegyek közül talán a legérzékenyebb. A Rákok érzelmeikben, érzéseikben élnek, amit hajlamosak teljesen magukba zárni. Ha hirtelen robbannak, akkor viszont kő kövön nem marad, nem néznek semmit, a kapcsolatukat is könnyedén felrúgják.

Nyilas

Igazi felfedező, aki ha valamit egyszer a fejébe vesz, akkor képes mindent felrúgni érte, még a párkapcsolatát is. Mivel keresi a kalandot, nem jelent számára nehézséget új életet kezdeni.

Vízöntő

A jegy szülöttei érzelmi síkon működnek, és ha úgy ítélik meg, hogy az adott kapcsolat visszafogja őket, akkor nem gondolkodnak sokat, kilépnek belőle. Független, szabad szellemek, akiknél sosem lehet tudni, mikor jelentik be, hogy vége!

 

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Lourdes Balduque)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top