nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegy és a megértés

Ezt a csillagjegyet a legnehezebb megérteni

Talán azért, mert ő még magát sem érti igazán.

Nagyon érzékeny és sebezhető, ezzel a módszerrel próbálja – kisebb-nagyobb sikerrel – megvédeni magát a csalódásoktól.

A Rák az egyik legérzelmesebb és legérzékenyebb csillagjegy. Mindent érez, ami a környezetében történik, ő az apró energiahullámokat is érzi a bőrén, a lelkében. Szinte folyamatosan tele van a feje bonyolultabbnál bonyolultabb gondolatokkal, így az sem csoda, hogy az életét, a baráti és párkapcsolatát is hajlamos nagyon bonyolultnak látni.

Rák csillagjegyet nehéz megérteni

Fotó: Getty Images

A kritikákat könnyen a szívére veszi, ahogyan az is túlzottan érzékenyen érinti, amikor valaki – látszólag ok nélkül – semmibe veszi őt. Ilyenkor önmagát gyötri, magában keresi a hibákat, és önmagát okolja a hiányosságaiért. Arra nem is gondol, hogy a másik ember sem tökéletes, és talán ő téved. Sokszor felteszi magának a kérdést: vajon mit tettem, hogy ezt érdemlem? A Rák valóban jóval többet érdemelne, ha képes lenne észrevenni és elfogadni az élet ajándékait.

A Rák hangulatváltozásait nem könnyű megérteni

A Rák hangulata szinte folyamatosan változik. Vele megesik, hogy az egyik percben még ki tudna bújni örömében a bőréből, a következőben meg teljességgel lelombozódik. Utóbbi esetén sötét gondolatok gyötrik. Ő nagyon sokszor úgy érzi, a világ képtelen megérteni. Ilyenkor zárkózik magába, és ilyenkor rombolja önmagát, a lelkét a leginkább. És éppen ez a bezárkózás teszi a Rák jegyet elérhetetlenné. Emiatt nagyon nehéz őt megérteni. Párjának sem mondja el, mi bántja igazán, ami a párkapcsolatára is erőteljesen kihat, sajnos nem a legjobb irányban.

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top