nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper hét előtt áll

Ez a 3 csillagjegy szuper hét előtt áll

Itt minden bekövetkezhet: váratlan fordulatok, izgalmak.

A következő csillagjegyeknek fantasztikus lesz a hete:

Csodálatosan kezdődik a hét ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Ebben a pár napban minden róluk fog szólni. Készítsenek számadást: mi történt ebben az időszakban tavaly? Mit éltek meg? Mit csináltak? Épp itt az ideje, hogy megtervezzék a jövőt is! Most megéri, mert ebben az időszakban minden csakis jól sülhet el!

Rák

A Rákok ezen a héten fantasztikusan érzik majd magukat. A kozmosz a Rák érzelmi, szerető és intuitív energiáitól örvénylik, és ő ettől erősebbnek érzi magát, mint valaha. Itt az ideje az énidőnek és az önbizalom-építésnek.

Nyilas

Ez az időszak kihozza a Nyilasokból, hogy kicsit elmélyüljenek saját magukban. Ki vagy, honnan jöttél, hova tartasz – ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel bombázzák magukat a jegy szülöttei. Fontos, hogy a Nyilasok összekapcsolják az elméjüket az intuícióikkal. Egy dologra kell csak nagyon figyelni: a telihold a Neptunusszal is találkozik,  ami érzékenyen érinti a jegy szülötteit, akik ilyenkor hajlamosak a pozitívumok helyett a negatívumokra koncentrálni.

 
(Nyitókép: Getty Images/Tara Moore)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top