nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegy és az öregedés

Ez a csillagjegy elfelejt öregedni

A bölcsesség, az élettapasztalat teszi őt egyre kiegyensúlyozottabbá és egyre üdébbé, frissebbé.

Mindenesetre irigylésre méltó, ahogyan érettebb korban is képes a fiatalságát megőrizni. Ez a szerencsés csillagjegy nem más, mint a Szűz. Sokan mondják rá, olyan, mint a legnemesebb borok, az évek múlásával egyre vonzóbbá, egyre finomabbá érik. A horoszkóp szerint ezt a különleges tulajdonságát uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönheti.

Ez a csillagjegy elfelejtett öregedni

(Fotó: Getty Images)

Szűz előre gondolkodik

A Szűz szerint az élet olyan kihívás és kaland, amelynek célja, hogy a legmagasabb fokra juthasson tudásban, tapasztalatban, ismeretekben és valójában mindenben, amit meg szeretne valósítani az életében. Látszólag nem is különösebben aggódik amiatt, hogy ne juthatna előre, vagy ne érhetnél el mindazt, amire igazán vágyik. Nagyon is tudatosan éli az életét, azt is tudja, hogyan használja minden percét a lehető leghatékonyabban.

A Szűz nagyon szívesen tölti az idejét nála fiatalabbak társaságában is. Egyáltalán nem zavarja, ha legközelebbi barátai fiatalabbak nála, sőt inkább ösztönzést, erőt merít belőlük. Szeret beszélgetni, szereti a társaságot, de a felszínes csevegés nem az ő asztala. Ő az, aki egyedül is jól érzi magát.

A Szűz nem verseng, mégis győz

Mindenkor előre megtervezi a céljait, ezért kézben is tudja tartani azokat, lépésről lépésre halad a megvalósítás útján. Bölcsen éli az életét, a tapasztalataiból mindenkor tanul, általában nem követi el ugyanazt a hibát kétszer.

Annak ellenére, hogy a Szűz nem versengő típus, és nem is akar mindenáron győzni, számos helyzetből mégis ő jön ki a legjobban. A maga módja és rendje szerint önállóan szervezi az életét, következetesen végzi a feladatait. Nem futamodik meg a nehézségek elől, sőt csodás mosolyt villant, amikor sikerül túllépnie a nehézségeken. Ez a mosoly tartja őt fiatalon és frissen. Még az sem látszik rajta, amikor igazán fáradt és kimerült. Minél idősebb, annál inkább sugárzik belőle a derű, a báj és a sárm. Irigylésre méltóan karizmatikus csillagjegy.

via

(Nyitókép: Getty Images/FUTURE LIGHT)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top