Ő a legösszetettebb csillagjegy mind közül

nlc | 2022. Június 03.
Hűvös és inkább visszafogott, ugyanakkor bámulatosan kreatív és intelligens ez a csillagjegy.

Egyik oldalról félénk és talán még szégyenlős is lehet, másrészről ugyanakkor ellenállhatatlan és energikus.

A Vízöntőt nem könnyű kiismerni

Akadnak közöttük visszafogottabb, nyugodtabb típusok, míg mások fáradhatatlanok és meglehetősen különcek. Bármelyik oldalát is mutatja, kétségtelenül a Vízöntő az egyik legnagyszerűbb gondolkodó, nem mellesleg rendkívül emberbarát és segítőkész típus. Kifejezetten magas intelligenciával rendelkezik, szenvedélyesen szabadelvű és független, bámulatos az intuíciója, viszont egyúttal logikusan is gondolkodik.

(Nyitókép: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Nem mondhatni róla, hogy elfogult típus lenne, képes a dolgokat több oldalról is szemlélni, és kétségtelenül első rangú a problémamegoldó képessége. Annak ellenére, hogy alapvetően barátságos és társaságkedvelő típus, a Vízöntőnek nagy az igénye az önállóságra, az egyedüllétre is. Kifejezetten érzékeny a környezete rezgéseire, ezért szükségét érzi, hogy időnként rendezze a saját energiáit, önmagára találhasson, azt tehesse, amihez éppen kedve szottyan.

A Vízöntő fantáziája bámulatos

Ezt a 4 csillagjegyet különösen érzékenyen érinti a novemberi telihold Ez a 4 csillagjegy legszívesebben mindig feketét hordana Ezek a csillagjegyek az éj közepén szeretkeznének Ezekbe a csillagjegyekbe könnyű beleszeretni Heti horoszkóp 2018. október 15–21.: A hét közepén próbára tesz az élet
Nagyon erős a képzelőereje, a fantáziája, nem véletlen, hogy a Vízöntő jegyében születik nagyon sok feltaláló. Kitartóan kutatja az újdonságokat, él-hal mindenért, ami más, ami szokatlan, ami korábban még nem létezett. Szerinte a világ a lehetőségek végtelen tárháza, melyből a lehető legtöbbet szeretné meríteni. Folyton gondolkodik, agyal, elmélkedik, új ötleteken töri a fejét.

Uralkodó bolygójának, az Uránusznak köszönheti gyors gondolkodását, az újdonságok iránti vágyát, de a türelmetlenséget, a lobbanékonyságot is. Látnoki képessége bámulatos, még ha nem tud is róla. Ő valóban képes a jövőbe látni, telepatikus képessége egyszerűen lenyűgöző. Pontosan tudja és látja magát 5-10 év múlva, előre tudja, mit szeretne elérni, hol akar majd a jövőben tartani. Kiváló csapatjátékos, a folyamatos előrehaladás és fejlődés híve. A Vízöntő olyan, mintha ő lenne a jövő hírnöke.

via

Exit mobile version