nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntő párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Vízöntő

Az érzelmi elzárkózás, a kompromisszumoktól való rettegés és a jövő már-már megszállott módon való túlgondolása is jellemzők a Vízöntőre...

A Vízöntő csillagjegyben született emberek számára rendkívül fontos a függetlenség, emiatt gyakran jobban érzik magukat egyedül, mint egy partner mellett. Azonban ha mégis párkapcsolatba kezdenek, bizony akkor sem egyszerű velük…  

Félnek a tipikus kapcsolati szabályoktól

A jegy szülötteinek lételeme a szokatlan gondolkodás, viselkedés, a szabályok megszegése. Éppen ezért szinte rettegéssel tölti el őket, hogy egy kapcsolatban a közösen elfogadott, tipikusnak mondható szabályok és kompromisszumok mentén kell élniük. A párkapcsolataik leginkább csak akkor működnek, ha a partner hajlandó alkalmazkodni a Vízöntők egyedi szabályrendszeréhez. 

Érzelmileg elzárkóznak

A Vízöntők leginkább saját magukkal, és a járatlan utak felderítésével vannak elfoglalva. Még ha mindeközben párkapcsolatban élnek is, rendszerint megfeledkeznek arról, hogy az érzelmeiket kifejezzék, vagy akár tudatosan is elzárkóznak érzelmileg a partnerüktől, azzal mentegetve magukat, hogy őket magasztosabb dolgok kötik le, mint a romantika. 

Veszekedő pár

Fotó: Getty Images

Azt hiszik, mindig igazuk van

Mivel alapvetően különbnek érzik magukat mindenki másnál, meg vannak győződve arról is, hogy mindig, mindenben nekik van igazuk. Sokszor nem hajlandók figyelembe venni a párjuk véleményét, inkább elnyomják őt, ez pedig egyenlőtlen felállást hoz létre a felek között, ami legtöbb esetben a kapcsolat rovására megy.

Túlgondolják a jövőt

A Vízöntők jövőorientált szemléletmóddal rendelkeznek, olyannyira, hogy igencsak hajlamosak túlgondolni a jövőt. Az összes, olykor egészen képtelen forgatókönyvet is lefuttatják a fejükben a kapcsolat jövőjére vonatkozólag, ami megszállott gondolatokat, gyanakvást, bizalmatlanságot szülhet, akkor is, ha ezeknek nincs semmiféle valós alapjuk.

A társasági életet helyezik előbbre

A jegy szülöttei számára rendkívül fontos az élénk társasági élet, kiterjedt baráti körük van, gyakran vesznek részt közösségi tevékenységekben, mindezt pedig általában prioritást is kap a párkapcsolathoz képest. A partner emiatt örök másodiknak, vagy egyenesen elhanyagoltnak érezheti magát. Éppen ezért lényeges, hogy a Vízöntők igyekezzenek megteremteni az egészséges egyensúlyt a szociális élet és a párkapcsolat között.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top