nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legspirituálisabb

Ezek a csillagjegyek a legspirituálisabbak

Rendkívül érzékenyek, bámulatos intuícióval bírnak.

Rák

Érzelmileg és szellemileg is nagyon érzékeny csillagjegy a Rák. Kimagasló empátiával bír, és szavak nélkül megérzi, ha a körülötte lévőkkel nem stimmel valami. Könnyen hangolódik érzelmileg a többiekre, nem mellesleg elemi késztetést érez a gondoskodásra.

Spirituális csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz nemcsak könnyedén kapcsolódik a természethez – ő maga a természet. Minden élőlénnyel könnyen megtalálja a közös hangot, és az igazságra is elképesztő pontossággal érez rá. Nála már csak ezért sem érdemes hazugsággal próbálkozni, nagyon gyorsan rájön a turpisságra.

Halak

A Halakról köztudott, hogy ő az a csillagjegy, aki mindenki másnál jobban szeret álmodozni. Szívesen él a saját idillikus világában, mégis érdemes őt nagyon is komolyan venni. Bámulatosan erősek a megérzései, képes előre megálmodni, megérezni, ha valami rossz történik.

Skorpió

A meditáció nem verseny, de ha az lenne, biztosan a Skorpió állhatna a dobogó legfelsőbb fokára. Természetesen játszi könnyedséggel kerül meditatív állapotba, amely segít neki, hogy átvészelje a hétköznapok feszültségeit. Kifejezetten érdekli minden, ami misztikus, ami sejtelmes, ami titokzatos, ami spirituális.

via

(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top