nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik a múltban élnek

3 csillagjegy, akik a múltban élnek

Ezek a csillagjegyek engedik el a legnehezebben a múltat.

A jövő helyett inkább a múlton rágódnak, és a jelen pillanat megélése is a nehezükre esik.

Rák

A legnagyobb nosztalgikus valamennyi csillagjegy közül a Rák. Ő az, aki órákig képes a családi fotóalbum fölött pityeregni. Ezek a legtöbbször inkább örömkönnyek, hiszen rendkívül hálás a sok boldogságért, amit családjával, a szeretteivel megélhetett. Amit meg kell tanulnia, hogy merjen kockázatot vállalni a jövőre nézve, hiszen új emlékek is csak így születhetnek.

Múltban élő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Bika

A Bika ki nem állhatja a változást, és a komfortzónáját is nehezen hagyja el, így nem csoda, hogy szinte romantikus vágyódással tekint a múltra. A múltban átélt szép élmények és emlékek, a leküzdött nehézségek ugyanakkor építik is az önbecsülését. Őt a múlt legszebb eseményei nemcsak nosztalgiával töltik fel, de ezekből merít magabiztosságot, ezekből tanul és fejlődik.

Szűz

A Szűz gondolatban ezerszer is lepörgeti a múlt eseményeit pusztán azért, hogy alaposan kielemezhesse őket. Az ő fejében sohasem szépül meg a múlt, sőt az elkövetett hibákat csak még nagyobbnak látja. Nehezen teszi túl magát a rossz tapasztalatokon – már ha egyáltalán képes rá –, ő biztosan semmit sem söpör a szőnyeg alá, inkább hosszasan agyal a megoldáson.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top