nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a tökéletesnél lejjebb nem adják

Ezek a csillagjegyek a tökéletesnél lejjebb nem adják

Talán néha még maguk is szenvednek a szinte elérhetetlen magasságokba helyezett elvárásaik okán, változtatni nem igazán képesek.

Az asztrológia szerint a következő csillagjegyeknek igen magasak az elvárásaik, és folyamatosan a tökéletesre törnek.

Tökéletesre törekvő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Photo by Obbchao

Szűz

A magas elvárások alapvetően meghatározzák a Szűz személyiségét. Ő az, aki elsőként és persze tökéletesen készíti el a feladatait, a kötelesség nála mindig előnyt élvez a szórakozáshoz, a lazításhoz képest. Talán a legnagyobb csalódást is az okozza neki, amikor a dolgok nem a tervei szerint alakulnak, amikor valamilyen véletlen keresztülhúzza a számítását. Ilyenkor persze azonnal az jár a fejében, talán nekik kellett volna még többet tennie a siker érdekében.

Ikrek

Az Ikreknél szintén igen magasra kerül a léc. Hajlamos a cinikus megjegyzésekre, aztán mégis ő lepődik meg a legjobban, ha valami tényleg úgy sikerül, ahogy tervezte. A párkapcsolatokra vonatkozóan meglehetősen hosszú listával rendelkezik arról, hogy mi fér a kapcsolatba, és mi nem. Ha nem muszáj, nem köt kompromisszumot. Nagyon intelligens és okos csillagjegy, mégis a túlzottan is magas elvárásai miatt könnyen hoppon maradhat.

Oroszlán

Az Oroszlán mindenből a legjobbat akarja, mégpedig lehetőleg azonnal. Amikor valakit megtisztel a bizalmával, el is várja, hogy az illető mindent az ő érdekében tegyen, lehetőség szerint minden mást megelőzve. Nagyon csalódott tud lenni, amikor úgy érzi, nem azt kapta, amit annyira szeretett volna.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top