nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem takargatják az érzéseiket

Csillagjegyek, akik nem takargatják az érzéseiket

Velük kapcsolatosan pontosan tudni fogod, mennyire szeretnek téged, de azt is, hogy mennyire gyűlölnek...

Bika

A Bika szomjazza az olyan kapcsolatokat, ahol őszintén, ítélkezéstől mentesen mutathatja meg az érzéseit vagy mondhatja el a véleményét bármiről. Olyan partnerre vágyik, akitől érzelmi biztonságot és támogatást kap, cserébe maximális lojalitást, hűséget, szeretetet várhatsz. Kedves és szeretetteljes, ritkán tart haragot. De aki egyszer megbántja, annak soha nem bocsát meg. 

Csillagjegyek, akik kimutatják az érzelmeiket

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák igazi hangulatember hírében áll, és mivel tudja is ezt magáról, nehezen enged fel. Retteg ugyanis az érzelmi sérülésektől. Amikor viszont érzelmileg biztonságban érzi magát, nem rejtegeti a valódi énjét, bátran megmutatja a szeretetét. Nagyon empatikus típus, szinte belelát a többiek érzelmeibe is, ezért ő tűpontosan tudni fogja, te mit és hogyan érzel iránta. A fájdalmat nehezen engedi el, hosszan bánkódik a szakítások után.

Mérleg

A Mérleg az egyensúlyra törekszik a kapcsolataiban, ehhez pedig két dolgot tart elengedhetetlennek: az őszinteséget és az igazságosságot. Igyekszik mindent megteremteni és minden tőle telhetőt megtenni az őszinte, megértő és harmonikus párkapcsolathoz. Amikor igazán szeret, azt naponta többször is elmondja a párjának. Kényezteti, óvja, védi a szerelmét. Aki pedig megbántja őt, azzal többé szóba sem áll.

via

 
(Nyitókép: Getty images/Thanumporn Thongkongkaew)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top