nlc.hu
Horoszkóp

Hangulatfüggő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek vérbeli hangulatfüggők

Nem bírod követni a párod vagy a barátaid hangulatváltozásait? Esetleg magadon nem tudsz kiigazodni?

Kos

A Kos hangulata tényleg egyik pillanatról a másikra változik, és valójában semmilyen kiváltó okra nincs szüksége, hogy boldogból szomorúra váltson vagy fordítva. Amikor igazán jókedvű, ő a világ legkedvesebb embere, viszont, amikor a padlón érzi magát, inkább óvakodj tőle. Ami biztos, egyik hangulata sem tart 5 percnél tovább. Szóval használd ki, amíg jókedvű, és légy türelmes, gyorsan visszatér önmagához.

Hangulatfüggő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek

A kommunikációmániás Ikrek kettős jegy. Róla valójában könnyű megállapítani, hangulatának éppen melyik periódusában tart, hiszen szinte mindenről beszámol a közösségi oldalán. Ő az, aki előszeretettel adja a többiek tudtára, hogyan érzi éppen magát. Ne lepődj meg, ha ugyanazon a napon belül látsz tőle szuper lelkes posztot, majd egy végletekig lehangolt és kiábrándult megjegyzést. Nála ez pontosan így működik.

Rák 

A Rák érzései mélyek, ezért valójában a saját hangulatingadozásait sem viseli könnyen. Amikor igazán rossz a kedve, hajlamos lehet tudomást sem venni a körülötte lévőkről, pedig valójában ő senkit sem akar megbántani. A szeretteit főleg nem. Ő még akkor is próbál törődni a többiek érzéseivel, amikor padlón érzi magát. Kétségtelenül nagyon empatikus, könnyedén átérzi a többiek hangulatát, ami az övére is rányomhatja a bélyegét.

Mérleg

A Mérlegből valójában a környezete apró rezdülései váltják ki a különböző hangulatváltozásokat. Amikor éppen negatív irányban történik a változás, a Mérleg úgy bántja meg a többieket, hogy észre sem veszi. Csak akkor jön rá, hogyan viselkedett, és mit mondott, amikor ismét pozitív hullámba kerül, és újra a régi önmaga lehet. Aztán persze szánja-bánja a viselkedését, de kontrollálni az érzéseket nem igazán képes.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/VICTOR HABBICK VISIONS/SCIENCE PHOTO LIBRARY)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top