nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű a június

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű a június

Idén a 6. hónap nagyon erős energiákat tartogat a számunkra, amik kedvezőek a változásokhoz, ám vannak olyan csillagjegyek, akik ezt nem viselik túl jól.

Bika

A Bika nem a változások embere, ő a kényelmet és a számára megszokott dolgokat szereti. Éppen ezért befeszül a változásra sarkaló energiáktól és hajlamos lesz negatív színben látni a dolgokat. De tehet ezellen, méghozzá azzal, hogy tudatos lesz és észreveszi, amikor a fókusza a negatív dolgok felé indul és áttereli azt a pozitív oldalra.

Csillagjegyek, akiket megvisel a június

(Fotó: Getty Images/CamBuff)

Oroszlán

Az Oroszlán életének középpontjában ő maga áll, onnan nyeri az energiát, amivel dolgozik, védelmezi a szeretteit és élvezi a körülötte lévő dolgokat. Ám a változások gondolata is képes lehet elbizonytalanítani és elveszti az egyensúlyát. Kedves Oroszlán, Ne ijedj meg a stabilitás nem a külső dolgokban rejlik, azt is magadban keresd és meg is fogod találni.

Szűz

A Szűz jelmondata rend, rendszer, rendszeresség. Mindezt pontosan követi is, viszont, ha kizökkentik belőle a körülmények, teljesen összezavarodik és megijed. Pedig nincs rá oka, hiszen jól működik a rendszere, viszont, ha az új energiák segítségével megújít benne néhány elemet. még jobban fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top