nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon a jelennek élnek

Csillagjegyek, akik nagyon a jelennek élnek

Ezek a csillagjegyek nem rágódnak állandóan a múlton, és nem agyalnak folyton a jövőn.

Tudják, hogyan legyenek jelen a pillanatban ezek a csillagjegyek.

Csillagjegyek, akik a jelenben élnek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Kos

Bármilyen közhelyesen is hangzik, a Kos nagyon is tudatában van, hogy csak egyszer élünk. Ezért nem fél nemet mondani az olyan helyzetekre, amelyekről tudja, hogy boldogtalanná tennék, és tudatosan kerüli azokat. A múltat viszonylag maga mögött hagyja, hiszen a jövő szerinte különleges lehetőségeket tartogathat. És pontosan ezért fölösleges a jelenben bármi mással is foglalkozni, mint azzal, amit épp most tesz a jövőjéért. Nincs igaza?

Oroszlán

Az Oroszlán köztudottan imád a reflektorfényben tündökölni, és jól tudja, ezeket a pillanatokat csak itt és most, a jelenben élheti át. Sem a múltban, sem a jövőben nem csilloghat. Szeret szép emlékeket gyűjteni, de nem hajlamos túlzottan a nosztalgiára. Ha valami, akkor inkább a jövő mozgatja, és azért teszi a dolgát, hogy még több örömteli és izgalmas élményben lehessen része.

Nyilas

A Nyilas a harmadik tüzes csillagjegy. Megbecsüli azt a szabadságot, amit a jelen pillanat nyújt a számára. Tudja, az élete folyamatosan változik, ezért hálásan és boldogan élvezi és éli meg a jelen pillanat örömeit. Valójában nem is tudna másként létezni. Optimista hozzáállásával keresi a jót az életében, a változásokat kifejezetten szereti, a céljait megvalósítja. Ha folyton a jövője miatt aggódna, vagy éppenséggel a múltban ringatná magát, azzal csak fölöslegesen pazarolná az energiáit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top