nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi tanácsok a tűz jegyűeknek

Szerelmi tanácsok a tűz jegyűeknek

Ha tökéletesnek érzed magad, és mindig mások a hibásak a kapcsolataid kudarcáért, tedd a szívedre a kezed.

Te is képes vagy jobbá válni, és ezen az úton a csillagjegyed is segít. Ha változtatsz, azzal elsősorban magaddal teszel jót, ha pedig jól érzed magad és boldog vagy egyedül is, az könnyen a beteljesült szerelemhez vezet.

Csillagjegyek, akiknek változtatniuk kell

Fotó: sarayut Thaneerat/Getty Images

Kos

Hagyd abba a versengést azzal, akit szeretsz, mert az igaz szerelem nem erről szól!

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötnöd, és áldozatokat hozni, nem pedig versenytársként kezelni a kedvesedet. Már a randevúkat is képes voltál elszúrni azzal, hogy versenyezni akartál a kiválasztott fickóval, és az első pillanattól kezdve irányítani akartad őt. Tüzes vagy, szenvedélyes, mindez a Mars hatásának köszönhető. Ez az erő a legtöbb helyzetben jól jön és helyénvaló. Azért ne gondold magadról, hogy minden úgy tökéletes, ahogy te csinálod. Például a sem a szerelmi életed, sem a baráti kapcsolatok nem a versengés és harc színterei. Mindenkinél, mindig jobbnak kell lenned – ez az élet számos területén sikereket hoz, de a szeretteiddel és szerelmeddel szemben alkut kell kötnöd magaddal.

Oroszlán

Meg kell értened, hogy a partnered is ugyanolyan fontos a kapcsolatban, mint te magad.

El kell jutnod arra a szintre, hogy elfogadod: nem állhatsz mindig a figyelem középpontjában. A párodnak is szüksége van némi figyelmességre, törődésre. Ha ennek a szikráját sem látja, egy idő után nagyon rosszul érzi magát, és kilép a kapcsolatból. Próbáld ki, hogy te kedvezel egy kicsit a másiknak, és érezd át ennek az örömét. Nem lehet igaz, hogy nem unalmas és fárasztó mindig a dicsfényben állni, és semmit nem adni a szerelmednek. Ha nem változtatsz ezen a hozzáálláson, állandó problémákkal és küszködéssel találod szemben magad kettőtök kapcsolatában. Ha nem akarod elveszíteni, kezdj bele mielőbb, még ha a legapróbb részlettel is.

Nyilas

Ne hátrálj meg minden egyes nézeteltérés esetén, és pláne ne lépj ki a helyzetből!

Gyáva vagy vállalni a konfliktust, pedig ezzel a vesztedbe rohansz. Szállj szembe a szerelmeddel, ezek a viták, összetűzések megerősítenek és összekovácsolnak titeket. Persze te nagyon könnyen esel szerelembe, és könnyedén szakítasz is. Elhalmozod a szerelmeddel a párodat, majd az első probléma felbukkanásakor inkább elinalsz, és nem adsz második esélyt magatoknak. Szembe kell nézned a problémákkal, mert enélkül a jellemfejlődés nélkül egyedül sem leszel boldog, és elveszíted azt is, aki végigkísérne az életed során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top