nlc.hu
Horoszkóp

Balfék csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb balfékek

Melyik ez a három csillagjegy? Az asztrológia őket is leleplezi.

A horoszkópok szerint ugyanakkor ezekben a csillagjegyekben születnek a legtöbben, akikre érvényes lehet, hogy inkább lúzerek és balfékek, mintsem ontanák életükben a sikert. Ettől függetlenül még nagyon kedvesek és szeretetre méltók, csak nem feltétlenül ők azok, akik a legmagasabbra hágnak a karrierlétrákon. 

Balfék csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Christine von Diepenbroek

Vízöntő

A Vízöntő nem szívesen alkalmazkodik, így azt sem lehet róla mondani, hogy ő lenne a munkavállalók gyöngye. Neki megvan a saját elmélete, hogyan is kellene a feladatokat elvégezni. Az esetek többségében pedig igaza is van, csak pechjére a főnöke csöppet sem szereti osztani a véleményét. A Vízöntő független, rendületlenül végzi a maga dolgát, de ha nem muszáj, nem csatlakozik a csapatmunkához. Ő így is tökéletesen boldog, előbb-utóbb úgyis eléri őt az a feladat, amiben kibontakoztathatja különleges egyéniségét. Ő lehet az egyetem szórakozott professzora vagy a saját maga útját járva építhet karriert. Ő sosem lesz átlagos, és sosem lép kitaposott ösvényre.

Nyilas

A Nyilas szimpatikus és rokonszenves csillagjegy, talán mindenki olyan munkatársra vágyik, amilyen ő. A gond csak az, hogy a főnöke már közel sem rajong érte ennyire. Hajlamos lehet ugyanis a feladatokba a lehető legkevesebb energiát fektetni. Inkább szórakoztatja napközben a kollégákat, mintsem a munkájával foglalkozzon, főként akkor, ha alkalmazottként dolgozik. Így talán máris érthető, miért nem ér el igazi sikereket az életében. A képességeivel semmi gond, a hozzáállása és a szorgalma már megkérdőjelezhető. Szabadelvű típus, ezért neki is csak a saját útját érdemes járnia, mert akkor már komolyan veszi a karriert. Persze a szórakozást így sem hagyja ki a munkájából.

Ikrek

A munka frontján kétségtelenül az Ikrek vívja a legnagyobb harcot, az összpontosítással, a döntéssel ugyanis hadilábon áll. Nagyon szeretne följebb lépkedni a karrier létráján, csak előbb azt kellene eldöntenie, melyik létrára akar fölmászni. Ez pedig borzasztóan nehéz neki. A legtöbb, amit az Ikrek tehet, hogy mélyen magába tekint, aztán elgondolkodik azon, hogy izgalmas és változatos életre vágyik-e, ahol folyamatosan újabb szenvedélyt kergethet, vagy inkább a karrierjét építgeti, ahol viszont olyan emberekkel is együtt kell dolgoznia, akikkel nagyon nem találja a hangot. Röviden: egyetlen feladatra összpontosít, és sikerre viszi az életét, vagy szétszórja a tehetséget, de legalább szívből élvezi, amit csinál? Tényleg nem könnyű döntés.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top