nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a karrier

2 csillagjegy, akik fantasztikus karriert futnak be

Bámulatosan jó vezetőkké válhatnak, a karrierjükben pedig a határ a csillagos ég.

Kos

A Kos legjellemzőbb tulajdonságai kétségtelenül a született vezetői adottsága, a szavahihetősége és a tekintélye. Hihetetlenül lendületes, fáradhatatlan, céltudatos, lelkes típus, aki nagyon erősen inspirálja a munkatársait. Hajlamos az önfejűségre, a makacsságra, a hangulata hullámzó, kiszámíthatatlan és bármilyen furcsa, de nagyon érzékeny is tud lenni. Beosztottai habozás nélkül teljesítik a kéréseit, hiszen folyamatosan ösztönzi, segíti őket a feladatokban. Igazi csapatjátékos és vezéregyéniség. Hajlamos ugyanakkor meggondolatlan kijelentéseket, megjegyzéseket tenni, amivel könnyen megbánthatja, sőt meg is alázhatja a kollégáit. A hozzá hasonlóan gondolkodó és nyitott emberekkel érti meg magát igazán, a zárkózottabb munkatársaknak ő lehet rémálma. Mindenesetre az kétségtelen, a Kos bármit elérhet, és sikert sikerre halmozhat a karrierjében.

Csillagjegyek és a karrier

Fotó: Getty Images/Guido Mieth

Bak

A Bak cégvezetőnek született. Bámulatos a tehetsége, hogy embereket vezessen és irányítson. Imádja a munkáját, mondhatni a munkájának él, nem véletlenül esik könnyedén a munkamánia csapdájába. Nála alapvető a rend és a fegyelem, munkatársai fejlődéséért pedig minden követ megmozgat, tanfolyamokat, előadásokat, szemináriumokat szervez a számukra. Nincs benne félelem, hogy elveszítené a munkáját vagy a pozícióját, ugyanis meggyőződése, hogy ő valóban pótolhatatlan munkaerő. Tény és való, nem sokan léphetnek vele versenybe szívósságban, munkabírásban. Ő az, aki elsőként ér a munkahelyére, és utolsóként távozik onnan. Kollégáitól a legjobbat és a tőlük telhető legtöbbet várja el, de minden harcot megvív, hogy minél magasabb fizetéssel jutalmazhassa őket. Ő is hajlamos az akaratosságra, a makacsságra, és szilárdan hiszi, hogy ő a legjobb. Van mire büszkének lennie, hiszen elképesztő karriert fut be az életében.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top