nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán 3 legbosszantóbb tulajdonsága

Az Oroszlán 3 legbosszantóbb tulajdonsága

Ha van közeli Oroszlán ismerősötök, ezekre biztosan ráismertek.

Mint már sokszor tárgyaltuk, mindegyik csillagjegynek megvannak a maguk pozitív és negatív tulajdonságaik. Az Oroszlán jó oldaláról már írtunk, most pedig következzenek a bosszantó dolgai.

Az Oroszlán legbosszantóbb tulajdonságai

(Nyitókép: Getty Images/Lionel Lapoirie / EyeEm)

Mindig a középpontban akar lenni

Az Oroszlán akkor érzi jól magát, ha Napként tündökölhet középen és mindenki rá figyel, őt csodálja. Ha ezt a pozíciót veszélyeztetve érzi, akkor aktiválódnak a lejjebb tárgyalt bosszantó tulajdonságai, vagy éppen úgy gondolja, hogy még többet kell tennie a figyelemért, ezért rettenetesen sokká válik.

Könnyen elveszti a motiváltságát

Az Oroszlán nagyon lelkes és motivált tud lenni, de csak addig, amig simán mennek a dolgok. Az első kudarcnál vagy nehézségnél gyakran alább hagy, majd elhal a motiváltsága, ugyanis utál veszíteni és úgy gondolja mindenről, hogy neki elsőre kell, hogy sikerüljön.

Sértődékeny

Az Oroszlánnak hatalmas az egója. Azonnal megsértődik, ha úgy érzi, hogy mások nem ismerik el őt (uralkodónak), vagy nem figyelnek rá kellőképpen. Ilyenkor pedig vagy harcolni kezd, és sértegetni kezdi azt, akire ő megsértődött, vagy pedig magába roskad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top