nlc.hu
Horoszkóp

Önzetlen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál önzetlenebbek

Néha talán picit túlzásba is viszik a gondoskodást és az önzetlenséget, de éppen ezért lehet olyan nagyon szeretni őket.

Halak

A Halak a legönzetlenebb csillagjegy, mindenkor a többiekre gondol, saját magára szinte alig. Szinte folyamatosan feszegeti a határait, csak hogy másoknak segíthessen. Képes feláldozni magát, ezért kicsit hajlamos lehet a mártír szerepébe bújni. Képtelen nemet mondani, időnként úgy tűnhet, ez a szó hiányzik a szótárából. Inkább túlvállalja magát, de akkor is teljesíti a többiek kérését. Kútba ugrana érted, ha erre kérnéd. Nem véletlen, hogy sokan kihasználják jóhiszeműségét. Számtalan sebet szerez az életében, mégsem tanul a hibákból, ő továbbra is csak ad és ad, és ott segít, ahol szükségét érzi.

Önzetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Rák

Az érzékeny Rák abban a hitben él, neki kell mindenkiről gondoskodni, és a többiek problémájának megoldása is az ő feladata. A saját igényeiről, a jólétéről, de még az egészségéről is hajlamos megfeledkezni, mert a többiek kérése minden mást megelőz. Időnként hajlamos lehet ő is a mártírszerepre, de valójában nagyon szeret önzetlenül adni, amikor fontosnak, nélkülözhetetlennek érezheti magát. És ezzel természetesen önmagában nincs semmi probléma. Azt kellene megértenie, hogy az önmagára fordított idővel a többieknek is segít. Betegen, kimerülten ő sem képes a feladatokat elvégezni.

Bak

A gyakorlatias és nagyon megbízható Bakra mindenkor számíthatsz. Kérj tőle bármilyen segítséget, ő azonnal ugrik, és örömmel teljesíti a kívánságodat. Remek tanáccsal, javaslattal lát el, amikor azon gondolkozol, hogy amit elterveztél, mennyire valósítható meg a gyakorlatban is. Kifejezetten felelősségteljes típus, ő sosem mondana olyasmit, amivel árthatna neked, vagy bármilyen bajba sodorhatna. Bátran megbízhatsz a szakértelmében, és boldog lesz, amikor elmeséled, a segítségével milyen előnyös lehetőségekhez jutottál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top