nlc.hu
Horoszkóp

Ez a csillagjegy pokollá teheti az életed

Ez a csillagjegy pokollá teheti az életedet

Bármilyen vonzónak is tűnhet elsőre a személye, hosszú távon nincs vele esélyed.

Kos

Kos jegyűként dicséretre, elismerésre, szeretetre vágysz a párkapcsolatban a leginkább. Akadnak csillagjegyek, akiktől megkaphatod mindezt, a Szűztől ugyanakkor soha. Ő inkább kemény kritikákkal illet, amivel egyébként nem megbántani akar, hanem szerinte ezzel inspirál, hogy még többet, még jobbat akarj. Kíméletlenül megmondja, ha valami nem tetszik neki benned vagy rajtad. A félreértések, a viták elkerülhetetlenek, a megjegyzéseket pedig nagyon sértőnek érzed. Ebből is látható, őt jobb messze elkerülnöd, mert pokollá teszi az életedet.

Bika

Bika jegyűként nyugalomra, megbízható és kiegyensúlyozott társra vágysz. A Nyilas nem tudja az elvárásaidat teljesíteni, bármilyen vonzónak is tűnik eleinte. Nyughatatlan, szabad lélek, aki gyakran légvárat épít, és túlzottan is idealista. Te sokkal földhöz ragadtabb, makacsabb és önfejűbb vagy, mintsem hosszú távon elviseld a Nyilas kalandvágyát és folyamatos mehetnékét. Hiába is kérdezed tőle, melyik étteremben vacsorázzatok, mindig visszadobja a labdát, hogy neki teljesen mindegy. Azért vonzódsz hozzá, mert pontosan az ellentéted, és éppen ezzel a másságával inspirál annyira téged. Mégsem érdemes esélyt adnod neki, mert nem lehetsz vele boldog.

Ikrek

Ikrek jegyűként a Rák kedvessége, gondoskodása nagyon tetszik neked. Hosszú távon mégis képtelen leszel elviselni a folyamatos hangulatváltozásait, a hisztijét, a szeszélyeit. Neki semmi kedve kimozdulni otthonról, édes kettesben szeretne veled tévézni, míg te inkább a barátokkal múlatnád az időt. Nagyon ért hozzá, hogyan keltsen benned lelkiismeret-furdalást, mert nem azt teszed, amit ő szeretne. Ráadásul egy idő után rémesen unalmasnak érzed, a szerelem elveszíti a kezdeti varázsát. Folyamatos kompromisszumokra kényszerülsz vele, kihívások elé állít téged, de nem valószínű, hogy lesz hozzá elég türelmed. Előre borítékolható, csalódni fogsz benne.

Rák

Rák jegyűként az okos és intelligens Ikrek nagyon erősen vonz és inspirál téged. Mégis olyan ez a kapcsolat, mintha lassított felvételen zuhannál lefelé a lépcsőn. Kényelmetlen, felkavaró és fájdalmas, a mély érzések helyett inkább tönkreteszitek egymást. Te leszel az Ikrek kiszolgáló személyzete, aki folyton azért sürög, hogy támogassa, segítse párját, csak épp nem azt kapod cserébe, amit szeretnél. A romantikus vacsorák helyett vitákat vagy még inkább magányos estéket. Társadnak kevés, hogy otthon ültök és nassoltok a tévé előtt. Hosszú távon képtelen azt az érzelmi támogatást adni, amire annyira vágysz. Úgy fogod érezni, menekül tőled, és valójában ebben igazad is lesz.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként elbűvöl a Bika nyugodt és kiegyensúlyozott természete, vonzó külseje. Szívesen osztod meg a közösségi oldalon a rólatok készült fotókat, ami aztán ellentéteket szül közöttetek, mert párod nálad sokkal visszafogottabb, és nem érti, miért kell a magánéleteteket világgá kürtölni. Azt teszed, amit jónak gondolsz, és éppen ezzel a viselkedéssel akadályozod meg, hogy igazán elmélyülhessenek az érzések közöttetek. Párod talán még nálad is makacsabb, pedig ha egyikőtök sem enged a saját igazából, úgy nehéz lesz közös megegyezésre jutni, arról nem is beszélve, hogy egyikőtök sem képes megbocsátani.

Csillagjegyek, akik nem jönnek ki egymással

(Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew)

Szűz

Szűz jegyűként saját magad legnagyobb ellensége lehetnél. Éppen ezért a saját csillagjegyeddel egyáltalán nem illenél össze, ő az, akivel hosszú távon biztosan nem tudnál kijönni. Akad rá példa, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, de nem a Szűz esetében. Eleinte nagyon vonzó, hogy szavak nélkül is értitek egymást, és hihetetlenül lelkesít, hogy végre valaki hozzád hasonló értékeket képvisel. Aztán pontosan ugyanezzel mentek egymás idegeire, hogy kínosan figyeltek a részletekre, a tökéletesség ellenére is hibákat találtok a másikban. Rá kell jönnötök, közöttetek igazán sosem fog működni a kémia.

Mérleg

Mérleg jegyűként imádod a társasági életet, szívesen töltöd a barátokkal az éjszakát, nagyon szeretsz táncolni, kikapcsolódni, a flörtölésről már nem is beszélve. Nem véletlenül vonzódsz a titokzatos és különleges kisugárzású Skorpióhoz, mégis jobb, ha őt inkább messze elkerülöd. Míg te vidáman pörögsz a táncparketten, ő az asztalnál ülve azon morfondírozik, miért forgolódnak körülötted mások, és egyáltalán mit akarhatnak tőled. A féltékenységet nagyon könnyen fellobbantod benne, aztán hiába is magyarázod, hogy semmit sem tettél, amivel megbánthattad volna, nem bízik benned, és nem hisz neked többé. Csak időfecsérlés a vele töltött idő.

Skorpió

Skorpió jegyűként olyan társra vágysz, aki nagyon mélyen megérinti a lelked. A megfejthetetlen és nagyon vonzó Vízöntő könnyen felcsillantja az érdeklődésedet, úgy érzed, benne emberedre találtál. Intelligens és okos csillagjegy épp úgy, mint te. Mégsem érdemes rá pazarolnod az időt. Ő az, akit képtelenség lekötni, akit nem tudsz birtokolni. Minél erősebben akarod magad mellett tudni, ő annál inkább menekül, és annál nagyobb távolságot tart tőled. Nagyon jókat beszélgettek egymással, tény és való, de a ragaszkodásod megijeszti, az érzéseidet pedig sosem fogja viszonozni. Legalábbis te így érzed. A megérzéseid pedig sosem csapnak be.

Nyilas

Nyilas jegyűként valójában jobban hasonlítotok egymásra a Bakkal, mint sejtenéd. Mindketten céltudatosak, barátságosak, közvetlenek vagytok, és logikusan gondolkodtok az életről. Választásod mégis igencsak fájdalmas és sikertelen párkapcsolatot vetít eléd. Míg te kifejezetten optimista típus vagy, párod szinte mindent borúsan lát. Téged nem tör le, ha valamelyik célod nem a terveid szerint alakul, úgy vagy vele, a következő majd jobban sikerül, társad ilyen esetben teljesen maga alá kerül. Míg te laza és vidám típus vagy, ő túlzottan is szigorú és visszafogott. A lelked mélyén pontosan tudod, csak visszahúz és túlzottan is lekorlátoz téged.

Bak

Bak jegyűként a kiszámíthatóság az egyik legfontosabb értéked. A Kos lelkesedével, ösztönző és inspiráló céltudatosságával biztosan felforgatja az életedet, talán még a vadabbik énedet is megmozgatja egy picit. Ő gyorsan és mindent akar, te inkább lépésről lépésre, megfontoltan haladnál előre. Egy idő után a hiúsága is meglehetősen idegesíthet téged, nem beszélve arról, hogy folyamatosan dicséretet, elismerést, bókokat vár tőled. Ha valami nem te vagy, akkor ez a körülrajongó típus biztosan nem. Vonzó típus? Igen. El tudod őt viselni hosszú távon? Tutira nem.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként vonzódsz a művészetekhez, érdekelnek a különlegességek, az újdonságok. A Halak ebben hozzád hasonlóan gondolkodik, ezért nem véletlenül vonzódsz hozzá eleinte. Aztán amikor rájössz, párod mennyire hajlamos a függőségre, mert folyton azt hangsúlyozza, mennyire szüksége van rád, már nem tűnik olyan izgalmasnak és érdekesnek, mint eleinte. A pánikgomb bekapcsol nálad, mert a szorítást a torkodon egyre intenzívebben érzed. Egy ilyen érzelmes és álmodozó csillagjeggyel nem tudsz hosszú távon mit kezdeni, mert fogalmad sincs, hogyan kéne ezeket a nagy érzelmeket kezelni.

Halak

Halak jegyűként a rendkívül magabiztos Oroszlánt azonnal észreveszed, és bámulatos társat remélsz a személyében. Bizonytalan és érzékeny tulajdonságaidnak pontosan ellentmond párod határozottsága. Mellette végre nyugalomban, biztonságban érzed magad. Ne engedd, hogy megtévesszen, viselkedése ezúttal sem más, mint káprázat és illúzió. Gyorsan rájössz minderre, ha csak egyszer is felbosszantod, vagy ő bosszantja fel magát akár apróságon is. Gátlástalanul ordít, veszekszik, kiabál, aztán néhány perccel később úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Te pedig semmit sem értesz az egészből. Csak azt érzed, az agresszió durván bántja érzékeny lelkedet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top