nlc.hu
Horoszkóp

Gőgös csillagjegyek

3 rettenetesen gőgös csillagjegy

Különbnek, jobbnak, másnak képzelik magukat a többieknél, pedig csak arrogánsak és önteltek.

Nem feltétlenül érvényesek mindenkire leírások, akik az alábbi három csillagjegyekben születtek. Az asztrológia szerint ezek a negatív jellemvonások gyakrabban jelenhetnek meg náluk, de természetesen nem mindenkinél. Közöttük is akadnak nagyon kedves, szerethető és igazán pozitív kisugárzású emberek. A bántó tulajdonságok leginkább akkor ütközhetnek ki, amikor a csillagjegyek szülöttei negatív energiáikat élik meg.

Gőgös csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Oroszlán

Végül is egy király milyen legyen, ha nem gőgös? Az Oroszlánra valóban jellemző, hogy magasan hordja az orrát, lenézi a többieket, különbnek, jobbnak, értékesebbnek gondolja magát. Neki saját maga a legfontosabb. Óriási az önbizalma, rendkívül öntelt, persze azt sosem ismerné be, hogy tökéletesnek hiszi magát. Arra is rendkívül büszke, hogy mennyien követik és milyen sok barátja van. Imád a reflektorfényben tetszelegni. Ha valamit a fejébe vesz, attól semmi sem tántoríthatja el, észérvekkel sem lehet meggyőzni – ő ugyanis sosem téved. Csak ő tudja a tutit, az ellenérvektől dühbe gurul, és előjön belőle az agresszív fenevad.

Nyilas

A Nyilas legfőbb oka, hogy látni akarja a világot, mert meggyőződése, hogy az körülötte forog. Sármos, megnyerő, kíváncsi és optimista típus. Persze pontosan tudja, mennyire bűbájos és vonzó, csak azt nem ismerné be, hogy rémesen hiú és énközpontú is. Szerinte neki mindent lehet, a szabályokat felrúgja, azt tesz, amit akar. Ráadásul öntelt és gőgös lesz, ha valaki szóvá teszi, hogy ismét túlfeszítette a húrt. Meggyőződése, mindenki másnak pontosan ugyanígy kéne tennie, és nem érti, miért nem az ő példáját követik a többiek. Önálló és független, nem hagy beleszólást a dolgaiba, nem mellesleg tökéletesen elégedett magával.

Bika

A Bika nem hisz a kompromisszumokban. Miért tenné? Meggyőződése, ő soha és semmiben sem téved, mindig igaza van. Rendkívül makacs és önfejű, az Oroszlánhoz hasonlóan, amit a fejébe vesz, abból nem enged. A végletekig ragaszkodik az elveihez, lehetetlen küldetés meggyőzni bármiről is. Vitatkozik, sorolja az érveket, de nem fogadja el másokét, nem veszi tudomásul azt sem, ha nincs igaza – mert neki mindig igaza van. Öntelt és magabiztos. Hihetetlenül kemény szívű és kíméletlen tud lenni, ilyenkor mások érzéseivel sem foglalkozik. Nem érdekli, megbánt-e másokat, mert valójában el sem ismeri, hogy megbántott másokat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top