nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű a július

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű a július

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy ütközik nehézségekbe.

Kos

Júliusban nagy eséllyel számos korábbi helyzet, ember tér vissza az életünkbe, vagy a megkezdett ügyek torpannak meg. Mivel Kosként igencsak türelmetlen típus vagy, és a folyamatos, megállás nélküli haladásban hiszel. Ezeket a helyzeteket nagy eséllyel nem viseled majd jól.

Július a csillagjegyeknek

(Fotó: Getty Images/Rafa Elias)

Rák

Bár július (első fele) a Rák hava, amikor erőd teljében érezheted magad, mégis tartogat számodra nehézségeket is ez a hónap. Méghozzá azért, mert itt az idő arra, hogy rendszerben gondolkodj és megtaláld az egyensúlyt saját magad és mások között. Ez nem egyszerű feladat számodra.

Mérleg

Mérlegként júliusban a lelked kerül majd a középpontba. Szembe kell nézned olyan dolgokkal, amiket eddig igyekeztél elkerülni. Egészen pontosan saját magaddal. Előkerülhetnek a mélyen eltemetett múltbeli traumáid, amik nehéz napokat hoznak, ennek ellenére ez az időszak remek lehetőség számodra a fejlődésre és a gyógyulásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top