Ezek a csillagjegyek rengeteget beszélnek

nlc | 2022. Július 03.
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, akinek be nem áll a szája. Nagy eséllyel az alábbi csillagjegyek egyikéhez tartozik.

Ikrek

Az Ikrek a legkommunikatívabb csillagjegy. Olthatatlan a tudásszomja és imád információt cserélni másokkal. Így folyamatos kényszert érez, hogy a dolgokat, amiket megtudott, azonnal továbbadja másoknak. Beszél, és beszél, és beszél, mellette nem lehet unatkozni, de amikor csendre vágyunk, kicsit sok lehet számunkra.

(Fotó: Getty Images/The Good Brigade)

Szűz

A Szűz folyamatosan agyal, mindent ezerszer átrág magában, minden eshetőséget kielemez. Ennek megfelelően rengeteg gondolat és információ gyűlik össze benne, amit muszáj megosztania másokkal. Ez abból a szempontból jó, hogy könnyebb megismerni őt a gondolatai alapján, viszont, amikor egy kicsit magunkba mélyednénk, zavarónak érezhetjük a szóáradatot.

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó, aki imád a figyelem középpontjában lenni. Ezt pedig többek között a beszéddel érheti el, így folyamatosan él ezzel a lehetőséggel. Érdekesek a témái, így jó őt hallgatni. A gond akkor van, amikor esetleg valaki más is szeretne szóhoz jutni, mert azt az Oroszlán támadásnak, vagy fenyegetésnek veheti, és könnyen szópárbajt kezdeményezhet.

Exit mobile version